Navigera upp
Logga in

Masthuggskajen

Här hittar du som älskar stad, vatten, grönska och kultur din plats, oavsett om du vill bo, arbeta eller besöka området. Masthuggskajen är en öppen plats för alla som vill ta del av en fantastisk maritim miljö i en levande, grön och attraktiv del av Göteborg. ​​Stena Fastigheter Göteborg planerar att skapa 500 attraktiva lägenheter och 25 000 kvm kontor, handel, service och restauranger på Mashuggskajen. 

Vi vill ha en levande miljö som inbjuder till möten och där unga, gamla och mitt emellan trivs, arbetar och bor. Det ska vara enkelt att bo och arbeta här och vi vill att våra framtida hyresgäster ska kunna leva ett miljösmart liv. Här har du nära till vattnet och kan enkelt ta båten både till jobbet och till Danmark. Livet på Masthuggskajen ska kännas livfullt och enkelt. 

Läs mer om Masthuggskajen på www.masthuggskajen.se. Här kan du också anmäla dig till nyhetsbrev. 

  • 500 hyresrätter och bostadsrätter
  • 25 000 kvm kommersiell yta
  • Dialogarbete: start 2015 och löpande
  • Byggstart: 2018
  • Start inflyttning: 2021
  • Lägenheterna förmedlas via Boplats och vår hemsida. 

Intresserad? 
Nyfiken på våra olika nyproduktioner i Göteborg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad. ​​

Hyresrätterna publicerar vi på Boplats och bostadsrätterna kan du anmäla intresse till via vår hemsida – så snart vi närmar oss uthyrning och försäljning.​

Intresserad av lokal?
För frågor om våra kommande lokaler på Masthuggskajen kontakta Elie Abdi på telefon 075-241 51 58  och elie.abdi@stena.comMasthuggskajen utvecklas av Göteborgs Stad och ett konsortium bestående av Stena Fastigheter Göteborg, Elof Hansson Fastigheter, Folkets Hus, NCC, Riksbyggen och Älvstranden Utveckling. 
 
Området är en del av Älvstaden och ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi som syftar till att utveckla de centrala delarna av staden.​


På Masthuggskajen kommer Stena Fastigheter att bygga ett visitor center för Ostindiefararen Götheborg. ​