Navigera upp
Logga in

Briljantgatan och Smaragdgatan

På Briljantgatan och Smaragdgatan har du närhet till havet, handeln och de goda kommunikationerna. Här finns idag drygt 500 lägenheter med tillgång till stora gröna gårdar och många lekplatser.

I området finns ett stort engagemang bland hyresgästerna med många sociala aktiviteter. Vi planerar att bygga ytterligare 270 lägenheter, både hyresrätter och bostadsrätter. De nya bostäderna blir moderna, attraktiva och med full tillgänglighet.  Stena Fastigheter arbetar med långsiktigt och hållbart fastighetsägande där Relationsförvaltning® är en viktig del. Vi utvecklar trygga och trivsamma boendemiljöer och flexibla arbetsplatser. 

Vi planerar att bygga nya bostäder, en förskola och ett äldreboende intill Briljant- och Smaragdgatan. Vi planerar att bygga både hyresrätter och bostadsrätter för att kunna erbjuda flera olika alternativa boendeformer för livets olika behov. Planerad byggstart är januari 2019. och det beräknas stå klart till stadens 400-års-jubileum. ​

  • 270 hyresrätter och bostadsrätter
  • Förskola och äldreboende
  • Dialogarbete: start 2015 och löpande
  • Byggstart: januari 2019
  • Start inflyttning: 2020
  • Du som är hyresgäst hos oss idag och bor i området har förtur till de nybyggda lägenheterna.
  • Lägenheterna kommer att förmedlas via Boplats och vår hemsida. 


Intresserad? 
Nyfiken på våra olika nyproduktioner i Göteborg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad. ​​

Hyresrätterna publicerar vi på Boplats och bostadsrätterna kan du anmäla intresse till via vår hemsida – så snart vi närmar oss uthyrning och försäljning.

 


En del av jubileumssatsningen BoStad2021
Göteborg bygger 7000 extra bostäder. Projektet kallas BoStad2021 och är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och 27 byggaktörer. Bostäderna ska vara klara år 2021 då Göteborg firar 400 år. Detta projekt ingår i BoStad2021. www.bostad2021.se​​.​​