Logga in

Kommande projekt

Här hittar du alla våra pågående projekt som är kommande inom nyproduktion som just nu planeras. Du kan läsa mer om alla projekt och var de befinner sig i planeringsprocessen. Vi uppdaterar sidan löpande.

 

Haninge

HANINGE
Planläggning godkänd för cirka 600 lägenheter nära Haninge centrum.

Visa mer

 

Vega

HANINGE
Cirka 3.500 nya bostäder planeras i den nya stadsdel Vega i Haninge. Stena Fastigheter kommer att bygga ca 1.500 bostäder. Hyres- och bostadsrätter. Flerbostadshus och radhus.

Visa mer

 

Upplands-Bro

STOCKHOLM
Två områden, Jurstaberg och Jursta Gård, planeras just nu.

Visa mer

 

Bro Trädgårdsstad

STOCKHOLM
En ny trädgårdstad detalj​planeras söder om Bro Station.

Visa mer

 

Gröna Ekebo

UPPLANDS VÄSBY
Ett nytt område inom Fyrklövern planeras i Upplands Väsby med mellan 400-500 lägenheter. Det blir blandade upplåtelseformer i form av både hyres- och bostadsrätter.

Visa mer

 

Telefonplan

STOCKHOLM​
Vi planerar för cirka 280 lägenheter vid Telefonplans tunnelbanestation.

Visa mer

 

Masthuggskajen

​GÖTEBORG
Vi vill utveckla Masthuggskajen till en dynamisk och levande stadsdel med en blandning av lägenheter och kontor, butiker och restauranger, parker och gågator. Vi planerar bygga 500 hyresrätter och bostadsrätter samt 25 000 kvm kommersiell yta​. 

Visa mer

 

Ekebäckshöjd i Högsbo

GÖTEBORG
Stena Fastigheter kommer att bygga 550 nya bostäder, en ny matbutik, förskola, äldreboende, restauranger och mötesplatser i anslutning till Pennygången i Högsbohöjd. Detta är en del i jubileumssatsningen BoStad2021.​ 

 

Visa mer

 

Briljantgatan och Smaragdgatan

I vårt bostadsområde på Briljantgatan och Smaragdgatan planerar vi att bygga 270 nya bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter, samt en förskola och ett äldreboendeDetta är en del i jubileumssatsningen BoStad2021. 

 

Visa mer

 

Fisksätra Entré

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​På norra delen av parkeringsplatsen blandar vi ny bebyggelse med befintlig. Vi kallar denna del Fiskästra Entré med sitt läge intill stationen vis Saltsjöbanan.

 

Visa mer

 

Triangeln

Solna stad har tagit fram ett förslag till detaljplan för del av  kvarteret Triangeln. Detaljplanens syfte är att skapa ett nytt bostadskvarter med garage i de understa våningarna på platsen där det idag finns ett parkeringsgarage. Bockholmsvägen får en förhöjd standard med gångbana på båda sidor samt kantstensparkering och trädplanteringar på sidan mot de nya husen. Byggnaderna som planeras är uppdelade i fyra volymer med olika höjdskala.

Visa mer