Logga in

Uppsala

I Uppsala hyr vi ut våra lägenheter via Uppsala Bostadsförmedling. Du måste därför registrera dig hos Uppsala Bostadsförmedling för att kunna söka lägenhet hos oss.
 
Vi rekommenderar att du registrerar dig hos Uppsala Bostadsförmedling så snart som möjligt. Vid uthyrningen är tiden som du stått anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav som Stena Fastigheter har. Vår uthyrningspolicy hittar du här. 
 
Vi bygger nya bostäder i Uppsala och Haninge
Vi bygger även bostadsrätt på Norra Kvarngärdet i Uppsala och Vega, Haninge. Klicka dig vidare för att läsa mer och göra intresseanmälan.
 
 
​    


Bo Vardagslyxigt med Plus-Standard!

Stena Fastigheters Plus-standard är världens chans för dig som vill bo i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv. När en hyresgäst flyttar ut passar vi på att lyfta lägenheten till Plus-standard innan nästa hyresgäst flyttar in. Det gör att du kan bo modernt till en attraktiv hyra – och till och med i samma område där du bor nu. I varje lägenhet är det förberett för diskmaskin och tvättmaskin. Sök en lägenhet med Plus-standard hos oss på Stena Fastigheter nu! Det är verkligen värt en flytt.   
 
Läs mer om Plus-standard

​