Logga in

Bo vardagslyxigt med Plus-standard!


Du sätter ner flyttlådan med en duns utanför dörren. I trappan bakom dig följer hela flyttsällskapet. Du trollar fram nyckeln, sätter den i låset, vrider om. Du är hemma. Du öppnar dörren och doften av nytt rullar emot dig. Här har hantverkare nogsamt renoverat badrummet och köket inför din ankomst. Alla rum har fått parkettgolv och nymålade väggar och tak.


Du kliver in (och hela flyttsällskapet bakom dig får kliva över flyttlådan som du dunsat utanför dörren). De sa på Stena Fastigheter att det här skulle bli en vardagslyxig lägenhet, ett riktigt lyft … och de hade mer än rätt.

– Ställ lådorna där, pekar du.

Flyttsällskapet börjar kika runt.
– Nya karmar, nya lister, säger någon.
– Handdukstork! ropar en annan från badrummet.
– Och golvvärme! ropar du tillbaka.
– Hur är det med bredband? vill någon veta.
– Allt är grejat, bara att koppla på. Snabbt är det tydligen också. Det är till och med förberett för både diskmaskin och tvättmaskin. 

Du står mitt i vardagsrummet och känner den varma känslan av att ha hittat hem. Du känner en hand på din axel, vänder dig om och möter din väns förvånade blick.
– Vänta nu, är det här en hyresrätt?
– Visst. Det är Plus-standard.
– Plus-standard? Ja, verkligen.

 

​    


Vad är Plus-standard?

Stena Fastigheters Plus-standard är världens chans för dig som vill bo i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv. När en hyresgäst flyttar ut passar vi på att lyfta lägenheten till Plus-standard innan nästa hyresgäst flyttar in. Det gör att du kan bo modernt till en attraktiv hyra – och till och med i samma område där du bor nu. I varje lägenhet är det förberett för diskmaskin och tvättmaskin. Sök en lägenhet med Plus-standard hos oss på Stena Fastigheter nu! Det är verkligen värt en flytt.   
 
 
​    

  

    

Vill du söka en lägenhet med Plus-standard?

Uthyrningen av lediga lägenheter ser olika ut på våra olika orter. Läs mer om vad som gäller för just din ort: