Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll

Blogg: Mitt älskade hem

:

Snabbstart

Startsida
mars 15
Så inreder du hallen

Att inreda hallen kan vara bland det mest utmanande du kan göra eftersom det är så mycket saker som ofta ska få plats på en liten yta. Hallen är dessutom det första och det sista du ser av ditt hem. Det är hallen som ska få dig att känna dig välkommen hem och det är hallen som ger dina gäster det första intrycket. Ändå är det just hallen som oftast får för lite uppmärksamhet.

Börja med att ta ett helhetsgrepp och försök att kolla in din hall som om det vore första gången du ser den. Fundera på vilket mottagande du vill att dina gäster ska få. Försök att inte ha för mycket kläder framme i hallen och gör det till en vana att rensa bort kläder och skor efter säsong. På det sättet frigör du plats.

När du ska inreda din hall så tänk på att du ska få upp alla saker från golvet. Få upp så mycket som möjligt på väggarna. Välj snygga krokar och knoppar. Var ska du förvara jackor, halsdukar, mössor och skor? Var kan du lägga ifrån dig nycklar så du hittar dem nästa dag?

Inred efter behov. Har du små barn är det bra att ha en krok i rätt höjd för dem. Har du hund kan det vara bra med en speciell krok bara för kopplet. Vill du titta dig i spegeln innan du går ska du se till att det finns en spegel i just din hall.

Det finns många smarta lösningar för en hall. Men innan du köper nya saker, mät hur mycket yta du har och planera in förvaringen. Men tänk på att du också kan utnyttja väggarna! Både öppen och dold förvaring är bra och möblerna får gärna vara nätta och ha dold förvaring. En stol eller en bänk med klädd dyna är bra så att du kan sitta ner. Har du ont om plats finns det många olika typer av skoställ som även fungerar som bänk.

Ha gärna en mörkare färg på den väggen där du hänger upp dina kläder. Vitt blir fort smutsigt. Dessutom ger den mörkare färgen dig ett djup i hallen. När du framhäver väggen behöver du inte fina och dyra hallmöbler. Häng bara upp några väggkrokar och eventuellt en skohylla.

Om du istället målar hallen vit, ser till att jackorna hängs undan i ett skåp och skorna ställs in i skohyllor. Då kommer din hall framstå som både större och mer inbjudande, än om den var mörk och fylld med saker.

Tänk på att ha korgar ovanpå hatthyllan så du kan förvara saker där också. Då slipper du mössor och likande på golvet eller på sittbänken. Ett tips kan vara att märka upp de olika korgarna så att man vet vart man sedan ska leta. Speciellt om hatthyllan sitter lite högre upp.

Svårt att hitta en hatthylla som passar? Ett hyllplan, två konsoler och några krokar är vad som behövs för en göra en egne fin hatthylla.

inreda_hallen_stenafastigheter_ny_725x340.jpg

Inredningsdetaljer för hallen

 • Förvaringen i hallen hjälper till att skapa ordning. Skohyllor, hatthyllor, klädställningar och avlastningsbord finns i massor av olika varianter att välja bland. Paraplyställ och korg för brev och påminnelser kan bli snygga detaljer. Matchande galgar är snyggt och tillför den lilla extra. Fixa ett fint fat för nycklar och småsaker.

 • Andra saker som sätter stilen kan vara valet av dörrmatta och snygga korgar. Tänk på att ha en tålig matta. Den ska klara av både blöta skor, grus och damm.

 • Att smycka väggarna med tavlor och speglar gör att hallen upplevs större. En eller flera spegelar är både praktiskt och skapar en illusion av rymd.

 • Låt hallen välkomna med ditt personliga galleri med fotografier och tavlor. Blommor i hallen är även både dekorativt och välkomnande.

 • Skoställ för alla skor, hellre för många skoställ än skorna slängda på golvet. Har du många par skor? Köp en skohylla som går hela vägen upp längs väggen. Och skohorn är det många gäster som vill ha!

Du kan också hitta en massa fina tips hur du kan inreda hallen hos Lantliv eller på Expressens Leva och boVill du ha mer tips på förvaring? Då kan vi tipsa om bloggen Förvaringsdrottningen​Dessutom har hon släppt boken Förvara smart – organisera ditt hem.

 

februari 19
Köket är hemmets hjärta – 8 tips på enkla men effektiva förändringar för ett trivsammare kök

Köket är hemmets hjärta och därför är det extra viktigt att vi trivs där. Det är här vi blir mätta, det är här vi tillsammans samlas runt bordet. För att få till ett funktionellt och hemtrevligt kök är det inte alltid de stora renoveringarna som krävs. Även de små detaljerna hjälper till att skapa det personliga och funktionella. Här följer 8 enkla tips på hur du får ett mer personligt och trivsamt kök utan att göra några stora renoveringar.

1, Rensa i dina skåp och lådor! Det finns inget mer frustrerande än när innehållet i skåpet ramlar ut varje gång man öppnar luckan.

2, Investera i en fin till diskmedlet. Och försök att lägga undan diskborsten och slaskskrapan när du inte använder dem. De är trots allt inte så roliga att titta på. Diskstället kan också vara en sak som tar mycket plats och som ofta ser ganska tråkigt ut. Men det finns idag många fina varianter av diskställ som istället kan liva upp det lite.

3, Roligare saker att titta på är istället dina favoritsaker. Varför inte har en tallrikshylla på väggen med fina brickor, tallrikar eller serveringsfat?

4, Ett mer personligt köksbord och stolar. Varför inte måla eller slipa ett bord så som du vill ha det? Nya köksstolar är också ett sätt att förnya. Och där finns de som tycker det är viktigt att det ser enhetligt ut, samt de som älskar en blandning av köksstolar. Oavsett så är det ett roligt sätt att förnya, blanda dina köksstolar, udda stolar skapar en intressant och avslappnad atmosfär.

5, Byt ut knoppar och handtag på dina köksluckor. Det finns ju så många fina varianter idag så välj din favorit! Tänk bara på att de nya måste passa i de hål som redan finns i luckan eller på lådfronten.  

6, Textilier! Det är alltid ett sätt att förnya i ett rum. Gardiner ger en ombonad känsla och många gånger passar hissgardiner väldigt bra i ett kök. En matta under bordet eller längs köksbänken ger en varmare känsla. Men glöm för all del inte kökshanddukarna! Rena och snygga kökshanddukar ger ett helt och rent intryck av ditt kök. Har du ingen bra plats att hänga dom på? Då kan du använda dig av smarta och snyggahängare som bland annat bloggen Trendenser har tipsat om.

7, Se till att ha rätt belysning. Tänk på att ha flera olika ljuskällor så att du kan anpassa ljuset efter vad du gör just nu. Bra arbetsbelysning när du lagar mat, lite mysigare belysning vis köksbordet. Läs gärna vårt tidigare blogginlägg om 8 saker att tänka på när du inreder med ljus.

8, Blommor är alltid trevligt och en bukett med tulpaner på bordet när våren närmar sig känns alltid lite piggare. Färska örter så som basilika och timjan ser både trevligt ut och luktar gott och gör sig oftast bra intill spisen tillsammans med lite olja och kanske en kryddkvarn. 

koksblogg_diskbank_stenafastigheter_725_340.jpg

koksblogg_fonster_stenafastigheter_355_340.jpg koksblogg_handduk_stenafastigheter_355_340.jpg

koksblogg_matta_stenafastigheter_725_340.jpg
december 07
Förkärlek till gamla möbler

Vår hyresgäst Maria som bor på Hisingen i Göteborg bloggar för Stena fastigheter: 

Jag har alltid haft en förkärlek till gamla möbler, saker som bär på en historia och som har fått sin egna speciella karaktär från år av användning. Även om tålamod inte är mitt främsta karaktärsdrag så väntar jag hellre tills rätt sak dyker upp än att genast köpa nytt. 

När jag och min man flyttade från en etta till vår nuvarande lägenhet, en stor och rymlig fyra, hade vi långt ifrån möbler till alla rum. Det var till en början rätt ödsligt, nästan lite onödigt stort tyckte min man (det här var ett år innan vår son föddes, nu har vi hunnit växa i kapp vårt hem och det verkar aldrig finnas tillräckligt med plats för alla gossedjur). Vi har sakta men säkert fyllt på med möbler och det har framför allt fått ta sin tid. Vårt möblemang består till största delen av second hand, ärvda möbler och även några fynd från grovsoprummet.

vitbyra_725.jpg
Bildtext: Allt på bilden har vi antingen fått, hittat eller gjort second hand fynd. Byrån stod utanför grovsoprummet en kväll och spegeln hängde kvar när vi flyttade in.

Personligen älskar jag den eklektiska stilen där många vackra föremål tillsammans bildar en helhet som ger mig en hemkänsla; jag vill omge mig med föremål och möbler som väcker en känsla, som har något att säga (utan att det har kostat mig flera månadslöner). Att det sedan också är ett miljövänligt sätt att inreda på är minst lika viktigt för mig. Oavsett vad du har för tyckte och smak så går nästan allt att hitta begagnat, om man bara har lite tålamod och is i magen.

Vår lägenhet blir mer och mer som vi vill ha den med varje nytt fynd och nu är jag glad att vi bor stort så att det finns plats för gamla pottbord och udda stolar. Vi har också turen att bo i ett område med många second hand affärer. På centrala Hisingen finns flera bra ställen om du vill se dig om efter nya gamla saker. Även om du inte bor här är det absolut värt att göra en lördagsutflykt över bron och besöka några av mina favoritställen:

Second Hand på Hisingen​

Kvillehyllan
Liten butik men alltid välfylld med mycket retro- och vintageprylar. Här kan du hyra din egen hylla om du har saker att sälja. Bra priser och trevlig personal med stort intresse för hållbarhet och retro.
http://www.kvillehyllan.se


Smyrna Second Hand
Här finns allt men kom i tid, det är ofta kö utanför på lördag morgon. Vid senaste besöket fyndade jag ett par suveräna högtalare till skivspelaren för en hundralapp.
http://www.smyrna.se/Centrum/Second-Hand


C-G möbel- och antiktaffär
En mysig källarlokal full med möbler, lampor, tavlor och annan inredning. Här kan du hitta riktigt fina udda saker
http://www.cg-antikmarknad.se


Emmaus Björkå
Två våningar med allt från kläder till möbler. I källaren finns en stor bokavdelning där du kan hitta det mesta väldigt billigt. Senaste fynd, en popcornmaskin till min son.
http://emmausbjorka.se/goteborg-backaplan-angpannegatan-5/ ​

secondhand_goteborg_725.jpg
Bildtext: Mysiga Kvillehyllan, en kort promenad från Backaplan eller Vågmästareplatsen.   

november 28
Så får du sovrummet att se större ut

Det är få förunnat att ha ett riktigt stort Masterbedroom. Men med små enkla knep kan du få känslan av att ditt sovrum ser större än vad det faktiskt är.

Det är allmänt känt att vitt förstorar, så även i ett rum. Så välj vita eller ljusa väggar. Vill du ha en fondvägg, som också skapar rymt i rummet, ska den med fördel vara bakom sänggaveln. Du kan också välja en randig tapet som du lägger ner så att linjerna går på tvären istället för på längden. Även speglar skapar rymd i ditt rum.

En mönstrad eller färgglad sänggavel sätter dock karaktär på det lilla rummet, så tänk på att hålla resten av rummet så neutralt och så ljust som möjligt. Är ditt rum så litet att en sänggavel inte får plats, måla en illusion på väggen. =) Tänk dock på att du kanske behöver återställa till mer neutralt den dagen du flyttar i så fall.

Placera sängen rätt

Genom att ställa sängen rakt ut från väggen och inte klämma in den i ett hörn, gör att du får en luftigare känsla. Det finns inget hinder för att ha en hel sängram i ett litet sovrum, men välj en sirligt genombruten ram och inte en kompakt i så fall. Använd också en säng med ben så golvet syns, det förstorar intrycket av rummet.

Ljus skapar rätt känsla

Ljussättningen har stor betydelse i mindre rum. Skapa en större känsla genom att ha olika ljuskällor med mjukare ljus. Det ger en illusion av att konturerna suddas ut och därmed får du en större känsla. Läs mer om hur du inreder med ljus i vårt tidigare blogginlägg 8 saker att tänka på när du inreder med ljus.

Textilier som förstorar eller döljer

Det är inte bara färgen eller möblerna som påverkar känslan av hur stort ditt sovrum är. Om du tar bort gardinerna helt så låter du rummets vackra fönster ta plats. Annars kan du hänga gardinerna så högt upp mot taket du kan för större rymd. Gardiner är ju också bra för att ta bort eventuellt drag från fönstret om man upplever rummet lite kallt.

Välj bort allt du inte behöver i sovrummet och satsa på så nätt inredning som möjligt. Är du i behov av förvaring? Istället för stora garderober som kanske gör att det ser kompakt ut, häng upp ett ljust draperi i taket och dölj så mycket du kan där bakom. Läs också vårt blogginlägg som handlar om 5 smarta tips på förvaraingslösningar.

 sovrum-Vega-webb.jpg

sovrum_moodhouse.jpg

sovrumstips.png

november 16
​49 kvm stor lägenhet som är välplanerad, har allt!

En plats i mitt hem där alla rum och vänner möts. Hemmets hjärta där olika material och färger ger ett helhetsintryck. Detta förstärks med de stora öppna fönster som släpper in dagens ljus och som till kvällen omfamnar mitt hem och ger ro. Mitt i city men bort från stök. Trivs som fisken i vattnet, här stannar jag kvar ett bra tag.

Tack för att jag fick dela med mig =)​ 

Mvh En trogen hyresgäst som älskar sitt hem, Malin Övre besvärsgatan 3, Göteborg

gastblogg_malin_gbg_725.jpg


november 09
​Så skapar du ett framtidsenligt, smart och samtidigt ombonat hem

Det är på tapeten att tänka framtidsenligt, hållbart och smart när det kommer till hem och leverne. Ett hem med effektiva energikällor, smarta lösningar och högteknologiska funktioner kan kanske låta avskalat, kallt och avancerat – men det behöver det inte vara. Med hjälp av textilier, naturmaterial och växter skapas ett ombonat, varmt och trevligt hem. Nedan listar vi några saker som får ditt hem lite smartare och lite mer hållbart:

Investera rätt och hållbart

När du väl ska införskaffa nya produkter till ditt hem är det värt att investera i möbler som håller över tid och som är tillverkade under schysta villkor. Uttrycket kvalité framför kvantitet kommer väl till hands här. För att undvika massproduktion och konsumtionshysteri investera i kvalitativa möbler som är snällare mot miljön. Minska slit-och slängkulturen, undvik impulsköp och dyra felköp genom att planera och se över kommande inköp i god tid. Jämför, läs på och investera rätt – det kommer gynna såväl din egen ekonomi som inverkan på miljön.

Ett annat tips för att inreda hållbart är att köpa begagnade möbler, det vill säga second hand. Blocket, Tradera, Facebook för att nämna några plattformar där det kryllar av second-hand-prylar. Vill man hitta gamla goa designklassiker så är auktionssajterna Bukowskis samt Lauritz värt att spana in.

Smarta lösningar & flerfunktionsmöbler

Låt ditt hem underlätta din vardag genom smarta lösningar så som exempelvis sänglampor med trådlös laddning, uppfällbara skrivbord, en bäddbar fåtölj eller en soffa med förvaring. Få fler kvadratmeter över och mer plats för tid och kreativitet.

Det finns smarta system som låter dig kontrollera och styra ditt hem genom exempelvis din telefon. Du kan inte bara övervaka utan också styra funktioner på distans. Har barnen glömt släcka köket innan de gick till skolan – släck enkelt genom ett klick på din telefon. Vidare finns det en rad spännande funktioner så som exempelvis system där du kan ställa in att det endast lyser i det rum du befinner dig i. På så sätt slipper onödig energi gå åt.

Inred med naturmaterial & växter

För att få en ombonad känsla i ditt hem är naturmaterial att föredra då de åldras vackert med tiden, vilket också innebär att de får stanna längre i hemmet. Sten, linne, trä, skinn och glas för att nämna några material. Växter ger en ombonad och trevlig hemmiljö rent estetiskt, men de skapar inte bara harmoni för ditt hem utan också för dig. Växter påstås fungera såväl luftfuktgivare, luftrenare, avslappnande som energiskapande.

Nedan ser ni bilder från ett inredningsprojekt för Stena Fastigheter med fokus på ”Eco-tech”. En ombonad hemtrevlig inredning med smarta framtidsfunktioner.

Inlägget är skrivet av en gästbloggare för Stena Fastigheter- Frida Grahn, Inredare Moodhouse Interiör @moodhouseinterior / www.moodhouse.se/interior/​


soffa1_moodhouse.jpg
Vardagsrum i sköna färger med soffbord och fåtöljer i naturmaterial. Golvlampa med trådlösladdning, Ikea. Växter ger en ombonad känsla.

arbetsplats_moodhouse.jpg
Klaffbord från Ikea, perfekt för den lilla ytan.


sovrum_moodhouse.jpg

Sovrum med trådlös laddning i sängborden, textilier i jordnära färger och smart förvaring under fönstret för att maximera rummets yta.


matplats_moodhouse.jpg

Kök i jordnära färger och naturliga material.​


oktober 05
3 enkla tips: Så får du ett gott inneklimat - och sparar på miljön!

För oss på Stena Fastigheter är det viktigt att hela tiden hitta smarta lösningar för att påverka vår miljö så lite som möjligt. För att lyckas behöver vi din hjälp! Inne i din lägenhet kan energiförbrukningen och ditt inneklimat påverkas av hur du möblerar tillexempel. 

Vi levererar värme till din lägenhet för att temperaturen ska hålla minst 20 grader. Värmen regleras automatiskt hemma hos dig utifrån temperaturen utomhus. Men det finns också saker som du kan göra hemma för att se till att värmen cirkulerar som den ska i rummen.  

termometer_198x196.jpg

​1. Låt luften cirkulera - ha inte möbler framför elementen!
Stora möbler och gardiner framför elementet hindrar det värmen från att komma ut i rummet. Fönster är ju även av naturliga skäl kalla vintertid, vilket gör det behagligare att ha till exempel soffan mot en vägg istället för vid fönstret.

Om du dessutom har en termostat hemma luras den att tro att det är lika varmt i resten av rummet som vid termostaten om luften inte kan cirkulera runt om. När luften får cirkulera känner termostaten av värmen i hela rummet och anpassar värmen i elementet efter temperaturen. Därför måste ventiler i din lägenhet vara öppna. Vid ovanligt kalla dagar kan du tillfälligt stänga ventilerna.

​2. Rengör ventilerna i din lägenhet
Det är viktigt att låta luften cirkulera i din lägenhet genom att ha ventiler öppna. Annars kan det även uppstå otrevlig lukt och värmen sprids dåligt. Ventilerna fungerar bättre om du rengör dem emellanåt med tex dammsugare eller fuktig trasa. Spisfläktens filter kan du rengöra genom att låta det ligga i varmt vatten med diskmedel i 5 minuter, skölj av och låt torka.

3. Vädra snabbt och effektivt
När du behöver vädra vintertid, gör det snabbt! Det är bättre att släppa in mycket frisk luft direkt och sedan stänga fönstret, istället för att låta ett fönster stå lite på glänt under lång tid. Men om du vädrar för att det är för varmt, vrid ner elementen istället för att vädra.

Ibland kan elementen kännas kalla, framför allt på höstkanten. Det kan bero på att värmen styrs automatiskt av utetemperaturen och då kan det förekomma en viss fördröjning i värmesystemet. Elementet kan alltså vara kallt om temperaturen i lägenheten är över 20 grader. 

För att mäta temperaturen i rummet är det bästa att lägga en termometer mitt i rummet, ungefär en meter upp, till exempel på ett bord. Om temperaturen i din lägenhet ligger under 20 grader i längre perioder ska du kontakta oss och göra en serviceanmälan. Det gör du på telefon 0771 40 50 50. 

innomhusklimat_3tips_725x340.jpg

september 18
5 växter som hjälper dig till en bättre sömn

Vill du sova bättre? Tidningen Topphälsa publicerade för ett tag sedan 5 tips på växter att ha i sovrummet för en godare sömn.

1. Murgröna - Fungerar som luftrensare

2. Jasmineblomma - lugnande effekt som hjälper sömnen på traven.

3. Aloe Vera - Avsöndrar syre och absorberar koldioxid nattetid. 

4. Lavendel - Lugnar, reducerar ångest och stress 

5. Svärmorstunga - Förhöjer luftkvalitén i ditt hem.

Läs hela artikeln på Topphälsa här​

sovabattre_5blommor_725x304.jpgseptember 04
8 saker att tänka på när du inreder med belysning

Belysningen i ett hem är A och O, både för stämningen, känslan och hur det påverkar dig. Ljus skapar trygghet, och bidrar samtidigt med en mysig och ombonad atmosfär.

Alla rum behöver ljus för att skapa en inbjudande atmosfär, men för att det ska vara både funktionellt och trivsamt behöver du oftast mer än bara en taklampa. Dessutom kräver mörkare inredning fler ljuspunkter än ett rum med ljusa färger.

För att få ett ljusare rum, börja med att ta tillvara på dagsljuset som når rummen via fönstren. Dagsljuset varierar över dagen och är beroende av vädret och årstiden. Dagsljuset har dessutom en mycket bra färgåtergivning.

Oftast rekommenderar man att ha mellan 5-10 ljuskällor i ett och samma rum och det finns tre olika typer av belysning, allmänbelysning, funktionsbelysning och punktbelysning.
Allmänbelysningen är det ljus som man har för att kunna se ordentligt och kommer oftast från tillexempel en taklampa.
Funktionsbelysning innebär den belysning som underlättar för dig som lampan ovan diskbänken eller arbetslampan vid skrivbordet.
Punktbelysning används för att belysa dina favoritsaker i ett rum, som ett fotografi kanske.

Olika rum har också olika behov av ljus. När du ska köpa nya lampor eller armaturer är det bra att tänka igenom var belysningen ska sitta och vad den ska användas till. En lampa för läsning ställer andra krav än en lampa för stämningsljus. Det bästa ljuset är det ljus du inte lägger märke till. Det betyder det att du har tillräckligt med ljus för att se bra, men inte så mycket att du blir bländad. Använd olika lampor för att få den bästa och mysigaste belysningen i hemmet. Genom att blanda riktat ljus och allmänbelysning skapar du mjuka övergångar mellan ljus och skugga. Vackra lampor är dessutom dekorativt!

För att öka på mysfaktorn, speciellt under vinterhalvåret, så kan man använda levande ljus som mysbelysning. Det flackande ljuset ger en behaglig stämning och kan förhöja känslan i vilket rum som helst. Glöm dock inte att släcka då du lämnar rummet.

8 saker att tänka på när du inreder inreder med belysning​

 1. Bra arbetsljus är koncentrerat och bländfritt, och lampan ska kunna ställas in på många olika sätt.
 2. För att lätta upp kontrasterna runt arbetslampan behövs en armatur som sprider ett mjukt allmänljus i hela rummet.
 3. En färgad textilskärm sprider förstås färgat ljus. Vill du ha ofärgat ljus nedåt, som vid ­matbordet, välj en skärm med vit insida.
 4. Mörka ytor absorberar ljus medan ljusa reflekterar det. Därför behöver ett mörkt rum ofta fler lampor än ett ljust för att kännas välkomnande.
 5. Gardiner och persienner är ofta viktiga för ljussättningen. Ljusa gardiner sprider dagsljuset i rummet.
 6. Sätt ljus på saker du vill ska framträda, som tavlor, växter eller en läsfåtölj.
 7. Placera rummets lampor i varierande höjd. Det gör spelet mellan ljus och skuggor mer intressant. Kring soffan är det bra med lågt placerade lampor, för att få läsljus men också för att understryka möbelns funktion och öka samhörighetskänslan.
 8. Börja med funktionsljuset, alltså lampan vid arbetsplatsen eller läsfåtöljen, fortsätt med stämningsljuset, till exempel lampan i fönstret eller på byrån, och avsluta med allmänljuset – om det behövs.


belysning_725x340.jpg


augusti 18
Blått i sovrummet är en uppskattad färg

Inredning är min stora passion då det är väldigt roligt med olika stilar, trender och olika områden. Just nu läser jag till inredningsdesigner på distans och förhoppningsvis till arkitekt längre fram.

Jag och min sambo bor i denna fantastiska lägenhet som vi har helt format med både tapeter, färger och golv med hjälp av min far. Och inredningen brukar jag själv får bestämma då min sambo sköter vår trädgård. =) Vi bor i en 2:a med kök och med en kammare så det känns som en 3:a. Lägenheten är genomgående, ljus, rymlig och känns väl planerad. Dock hade man önskat sig ett större badrum/toalett 😉

Vi trivs bäst i sovrummet. Förra året valde vi att måla rummet i blått. Den blå kulören sägs dessutom vara lugnande, rogivande och svalkande vilket gör den till en uppskattad färg i sovrummet. Det bästa med lägenheten för övrigt är nog läget och lugnet i området (sandvången). Vi har även en fantastisk trädgård med balkongdel som också är ett stort plus.

Här trivs vi tillsammans, jag och min sambo!
Med Vänlig Hälsning, André - Landskrona

alskadehem_sovrum_andre.jpg


alskadehem_blogg_andre.jpg

 

1 - 10Nästa
 

 OM DEN HÄR BLOGGEN

 

Välkommen till Stena Fastigheters blogg! Här bloggar vi om tips och trix för ditt boende samtidigt som vi låter våra hyreshäster bidra med innehåll från sina bostäder och områdena runt om kring. 

Vi vill visa hur det är att bo hos oss och ge inspiration genom att visa hur våra hyresgäster har det i sina bostäder. Vi tror att alla gillar sitt hem, oavsett hur man bor.


Kanske är det läshörnan eller balkongen som är det allra bästa, eller är det området precis utanför? Kanske har man en bra lösning på hur man kan få plats med alla sina saker även om utrymmet kanske inte alltid är så stort eller har man hittat den bästa prylen till köket. 

Är du hyresgäst hos Stena Fastigheter? Vill du vara med och skriva i vår blogg? Perfekt! Berätta gärna då för oss vad du gillar mest med ditt hem!​ Hör av dig till oss på iformationsavd@stena.com