Kika in i en pluslägenhet!

En helrenoverad lägenhet med en modern standard

Så här kan det se ut i en pluslägenhet

Material- och produktval är genomgående likvärdiga i våra plusrenoverade lägenheter, däremot förekommer vissa skillnader i standarden för en plusrenoverad lägenhet inom våra olika bostadsområden i Stockholm. 

Video samt bilder nedan är exempel från plusrenoverade lägenheter i Stockholm. Observera att skillnader till dagens plusstandard och skillnader mellan standard i olika bostadsområden kan förekomma. För oss är hållbarhet viktig därför plusrenoverar vi exempelvis inte badrum som är stambytta de senaste 10 åren. 

Alla rum är nyrenoverade

Den helrenoverade lägenheten har fått nytt parkettgolv, vitmålade väggar och tak samt nya innerdörrar, garderober, karmar och lister. Dessutom är lägenheten utrustad med modern elstandard med nya uttag och strömbrytare. I hallen finns parkettgolv och klinkergolv samt en ny hatthylla. Lägenheten är dessutom utrustad med säkerhetsdörr. Balkonginglasning sätts in där inglasning är möjlig. 

Ett kök i plusstandard

Köket är helrenoverat, nytt och fräscht med vitmålade väggar samt tak och vitt kakel övanfär diskbänken. Golvet är i parkett precis som lägenhetens övriga rum. Köket är utrustat med induktionshäll och varmluftsugn, ny köksfläkt, ny kyl/frys, micro samt överskåp och en ny grå bänkskiva. Dessutom är köket utrustat med en ny diskmaskin.

Ett nyrenoverat badrum

Det nyrenoverade badrummet har kaklade väggar och klinkers på golvet. Här finns ett badkar eller en duschhörna med nya duschväggar och armaturer. Badrummet är utrustat med nytt handfat/tvättställ, ny wc-stol och handdukstork. Dessutom utrustas badrummet med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i mån av plats.