Brf Bäcken, Ekebäckshöjd

Välkommen till brf Bäcken!
De första 18 lägenheterna är ute till försäljning.

Kontakta våra mäklare eller gör en intresseanmälan - så hör vi av oss med mer information och hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Bäcken består av 58 lägenheter. Inflyttning vinter 2022/2023

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

Lägenhetsväljare

I lägenhetsväljaren nedan hittar du prislista och mer information om lägenheterna. Du kan även se bofaktabladet för resepektive lägenhet. Klicka på den lägenhet som du är intresserad av för att få mer information.

Välkommen på visning!

Våra mäklare håller i visningen på plats i våra showrooms i Ekebäckshöjd. Våra showrooms är fullt inredda lägenheter där du får möjlighet att promenera runt och "klämma och känna" på material och inredning.

Datum och tider 

Tisdag 1 februari kl. 17:00-17:30
Tisdag 15 februari kl. 17:00-17:30
Onsdag 2 mars kl. 17:00-17:30

Välkommen att höra av dig till mäklarna om du vill boka en privat visning.

Adress: Pennygången 84, vänligen följ skyltning.

För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare, Sandra Messer eller Adam Andreasson.

Ljusa hem med öppna sociala ytor

Lägenheterna i Bäcken har öppna sociala ytor som ger trivsamma hem där det är lätt att umgås. Med stora fönster finns ett härligt naturligt ljusinsläpp, all lägenheter får dessutom härliga balkonger eller uteplatser.

Den noggrant utvalda inredningen ger en harmonisk bas sitt samspel mellan ljusa moderna toner och naturmaterialet i parkettgolvet. Inredningsvalen i Bäcken välkomnar dig att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på den nyproducerade lägenheten. Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR LÄGENHETERNA I BÄCKEN HÄR

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, med närhet till allt och både bil- och cykelpool i kvarteret. Här kan du promenera till Slottsskogen och Majorna, ta cykeln till Klippan eller Saltholmen och Påvelunds friluftsområde. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Lägenheterna i brf Bäcken är ljusa och moderna i storlekar om 1-3 rok, med en harmonisk och stilren inredning. Planlösningarna är genomtänkta och effektiva med smart förvaring och öppna, sociala ytor med plats för umgänge och trivsamma stunder både inomhus och utomhus. Kvarteret får dessutom en grönskande innergård, en stor takpark och en social lounge med utrymme att studera, jobba tvätta och umgås.

Innergard Ekebackshojd Stena Fastigheter

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till friluftslivet i Ruddalen och Påvelunds idrottsanläggningar. En promenad eller cykeltur tar dig till mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det cykelavstånd till klippor och bad.

Precis runt hörnet hittar du ICA Nära och gymmet STC som flyttat in i nya lokaler i just över gatan i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräning, träning med personlig tränare och bastu.

 

Intresseanmälan

Hur stor lägenhet är du intresserad av?