Brf Eken i Ekebäckshöjd, Göteborg

Inflyttning våren 2022

Passa på! Endast 4 lägenheter kvar, samtliga 3 rok. 

Kontakta våra mäklare eller gör en intresseanmälan - så hör vi av oss med mer information.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

 

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren

Här kan du se vilka lägenheter som är till salu. I listvyn finns även en lista över alla lägenheter med priser, planlösningar, avgifter och mer information. Allt du behöver veta för att hitta ditt nya hem!

Välkommen på visning!

Våra mäklare håller i visningen på plats i våra showrooms i Ekebäckshöjd. Våra showrooms är fullt inredda lägenheter där du får möjlighet att promenera runt och "klämma och känna" på material och inredning.

Datum och tider 

Tisdag 1 februari kl. 17:00-17:30
Tisdag 15 februari kl. 17:00-17:30
Onsdag 2 mars kl. 17:00-17:30

Välkommen att höra av dig till mäklarna om du vill boka en privat visning.

Adress: Pennygången 84, vänligen följ skyltning.

För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare, Sandra Messer eller Adam Andreasson.

illustration interiört kök brf Eken

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Lägenheterna i brf Eken är ljusa och moderna med klassisk, stilren och monokrom inredning. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, där bjuds in att tillföra detaljer som sätter en egen personlig prägel på ditt nya hem. I de välplanerade lägenheterna finns gott om förvaringsmöjligheter, skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Här får du plats för såväl prylar som din personliga inredning, och många vänner.

Se fler interiöra bilder här.

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till Påvelunds sportanläggningar, mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det nära cykelavstånd till klippor och bad.

Ett par hundra meter bort hittar du ICA Nära och gymmet Puls & Träning som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet Puls & Träning öppnar sitt fjärde gym i Göteborg och erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

 

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong

Välkommen på virtuell rundvandring!

Intresseanmälan