Brf Eken i Ekebäckshöjd, Göteborg

Brf Eken består av 56 välplanerade och moderna hem där varje lägenhet får balkong eller uteplats. Planerad inflyttning våren 2022.

Välkommen till Brf Eken, med närhet till Slottskogen och gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Kontakta våra mäklare eller gör en intresseanmälan längre ner på sidan - så hör vi av oss med mer information.

Psst... Du har väl inte missat att vi prissänkt 3:orna?

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

 

illustration interiört kök brf Eken

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Lägenheterna i brf Eken är ljusa och moderna i storlekar om 1-5 rok och 35-111 kvm, med klassisk, stilren och monokrom inredning. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, en stil som passar alla oavsett om du väljer en smart tvåa eller en familjefyra. I de välplanerade lägenheterna finns gott om förvaringsmöjligheter, skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Här får du plats för såväl prylar som din personliga inredning, och många vänner.

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till Påvelunds sportanläggningar, mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det nära cykelavstånd till klippor och bad.

Ett par hundra meter bort hittar du ICA Nära och gymmet Puls & Träning som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet Puls & Träning öppnar sitt fjärde gym i Göteborg och erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

 

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong

Hitta priser och ditt nya hem i bostadsväljaren

Du har väl inte missat att vi prissänkt 3:orna?

Nu har vi prissänkt 3:orna i brf Eken! Vilket betyder att du har chansen att köpa en rymlig, ljus och modern 3:a till ett ännu bättre fastpris.

Justeringen är en marknadsanpassning av priserna som vi valt att göra för att öka försäljningstakten inför kommande etapper i området. Vi vill poängtera att sänkningen inte kommer att påverka föreningens ekonomi i övrigt. 

Klicka runt i bostadsväljaren här intill för att hitta din drömlägenhet till ett lägre pris!

vardagsrum eken stena fastigheter.jpg

Visning i showroom!

Välkommen att boka in dig på en av våra visningar och få chans att se hur de nya lägenheterna i Ekebäckshöjd kommer att se ut! Våra showroom är fullt inredda lägenheter där du får möjlighet att "klämma och känna" på material och inredning.

Datum och tider för visningar (förbokning krävs):

Onsdagen den 8 september kl. 17:00-17:30

Tisdagen den 21 september kl. 17:00-17:30

Tisdagen den 5 oktober kl. 17:00-17:30

Adress: Pennygången 84, vänligen följ skyltning.

Du bokar din plats på visning genom att kontakta våra mäklare! Om ingen av ovan tider passar dig går det bra att lämna ett eget önskemål om datum och tid. För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare, Sandra Messer eller Adam Andreasson.

Intresseanmälan

Hur stor lägenhet är du intresserad av?