Ekebäckshöjd, Göteborg

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. I en första etapp, bygger vi 56 välplanerade bostadsrättslägenheter där varje lägenhet får balkong eller uteplats. Varmt välkommen till Brf Eken i Ekebäckshöjd!

Flytta till en enklare vardag!

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. Med gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Här är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter att längta hem till. Första etappen blir Brf Eken, med 56 ljusa bostadsrättslägenheter, 1-5 rok om 35-111 kvm, med planerad inflyttning våren 2022. I Ekebäckshöjd får du helt enkelt en enklare vardag!

12 manaders avgiftsfritt eken stenafastigheter

Köper du ett hem i brf Eken får du 12 månaders avgiftsfritt boende under kampanjperioden 12 december 2020 t o m 28 februari 2021*. Passa på att få pengar över till annat nyttigt eller roligt!

I Brf Eken bor du trivsamt med toppläge i Ekebäckshöjd. I moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande takparken kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor, takparken– en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

*Kampanjperioden gäller från 12 dec 2020 t o m 28 feb 2021, kampanjvärde 32 000 kr till 71 000 kr (exklusive varmvatten och hushållsel), erbjudandet gäller dig som tecknar dig för en lägenhet i brf Eken och dessutom tillträder bostaden. De fria månadsavgifterna ska beskattas vid försäljning av bostaden.

Låter det intressant? Tveka inte att boka en personlig visning med våra mäklare! För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare,  Sandra Messer eller Adam Andreasson

Hitta priser och ditt nya hem i bostadsväljaren!

Välkommen på virtuell rundvandring!

Låter det intressant, hör gärna av dig till våra mäklare för mer information!

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

Intresseanmälan

Hur stor lägenhet är du intresserad av?