Livsstilsbild ungt par

Ekebo, Upplands Väsby

Nu utvecklar vi Ekebo med cirka 500 nya ljusa och hållbara lägenheter, både hyres- och bostadsrätter. Området är beläget inom Fyrklövern i Upplands Väsby, med närhet till både stad och natur. Planerad säljstart sommaren 2021, varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Ekebo växer vidare, i en första etapp planerar vi för ett hållbart kvarter med cirka 50 ljusa och smart planerade bostadsrättslägenheter som byggs i två punkthus om fyra våningar. Lägenheter i storlekar om 1-4 rum och kök på cirka 33-87 kvm.

Ekebo ligger mitt i Upplands Väsby och husen byggs längs med Mälarvägen. Här hittar du en härlig kombination av natur och sportaktiviteter. På promenadavstånd finns stora, vackra grön- och friluftsområden. Området har en alldeles egen ny padelbana för er som bor i kvarteret. Intill området finns även golfbana och idrottshallar. Samtidigt som du enkelt tar dig in till stan med smidiga kommunikationer till och från både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Om du nu skulle vilja det. Här har du nämligen lite av allt, oavsett om du ska spela en padelmatch eller kanske ta en söndagstur till svampskogen. En plats att trivas på helt enkelt.

I området planeras även för nya torgytor och butiker. Parkeringsplatser omvandlas till boendeytor och ett nytt aktivt parkeringshus tar form. Odlingslotter och nya uteplatser bjuder in till gemenskap och samvaro, över gränser och mellan generationer. Vi tillför fler nya hem och mötesplatser, här skapar vi en vänlig och trivsam plats att kalla hemma. Varmt välkommen hem till Ekebo!

Fakta om projektet
Typ av bostad: Bostadsrättslägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: cirka 33 - 87 kvm
Säljstart: Planerad säljstart sommaren 2021

tidig skiss punkthus ekebo stena fastighetr

Ekebo, Upplands Väsby

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen