Brf Trägården, Askim

Etapp 1 ute til försäljning nu. Inflytt våren 2024.

Välkommen till brf Trägården i Askim

Här bor du havsnära i svanenmärkta trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Brf Trägården är ett nytt kvarter om 86 moderna och rymliga bostäder med en grönskande gemensam gård. Arkitekturen är stilsäker med bostäder skapade för en bekväm, hållbar och harmonisk livsstil.

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar våra mäklare dig snart. 

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR
Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01
 

Hitta din lägenhet, se priser och planlösningar här

I filmen presenterar våra mäklare brf Trägården för dig

Grönska och gemenskap

Trägårdens nya kvarter med arkitektritade trähus uppmuntrar till gemenskap och omtanke. De ombonade och välkomnande gårdarna som öppnar upp mot varandra erbjuder rum för samvaro och avkoppling. Bostäderna är precis som nyproduktion ska vara, präglade av genomtänkta val när det kommer till material och utformning. Brf Trägården och husen som byggs intill certifieras alla enligt svanenmärkning, med miljömässig och social hållbarhet i främsta rummet. Här bor du bekvämt och hållbart i hus som byggs för att leva länge. 

Med havet, klipporna och naturområden runtomkring har du alltid nära till den livskvalitet som bara vackra omgivningar kan ge. På cykeln tar du dig till Askimsbadet på mindre än 10 minuter, och till Näset på under 20. Nära har du också till stadens utbud, med buss är du på Linnéplatsen inom 18 minuter. 

Harmoni och natur

Trägårdens bostäder bär med sig en känsla av den natur och miljö som präglar området där huset byggs. Närheten till hav, klippor och skog bjuds in med all den harmoni och stilsäkerhet som bor i naturmaterial. Vi har låtit trä, sten och naturnära toner forma grunden i ditt nya hem. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet där enkla detaljer bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös. 

Materialen skall inte bara vara miljömässigt hållbara utan även tåla ögats slitage. Därför har vi gjort val som är tidlösa och av hög kvalitét såsom ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten. I badrumsinredning och knoppar finns inslag av ek och valnöt, detaljer som ger personlighet och en inbjudande gedigen upplevelse.

Omtänksam och vacker arkitektur

Balans är viktigt för oss. Balans mellan lätthet och tyngd, mellan öppenhet och integritet, mellan givande och tagande. Att bygga i trä och certifiera enligt svanen är ett av flera sätt för oss på Stena Fastigheter att bygga med balans, och med omtanke om människa och miljö.

Huskroppens L-form öppnar upp mot gården och grannkvarteret och skiljer tydligt den lugna gården från den livligare gatusidan. Huset får ett generöst taksprång, samt material och detaljering som eftersträvar en lätthet. Tillsammans med den ljusa träpanelen och metalldetaljer balanseras husets grova proportioner med en generös luftighet. Fönstren och de generösa balkongernas placering präglas av en klassisk ordning, där balkongernas symmetriska pardörrar bidrar till det vilsamma uttrycket. Mer spänstig är den stora gavelbalkongen i söder, som sträcker sig ut åt såväl öst som väst.

Bornstein Lyckefors arkitekter har ritat Trägårdens vackra hus. 

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek