Fisksätra Entré, Nacka

Med natur och skärgård utanför knuten och city bara 20 minuter bort

I Fisksätra planerar vi för nybyggda bostadsrättslägenheter. Ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med härliga grönområden och Lännerstasundets badstränder nära till hands. Välkommen till Fisksätra Entré!

Bo nära hav och skog, med service alldeles intill

Fisksätra Entré ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet. Här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. Marinan ligger endast ett stenkast bort. Samtidigt tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

I Fisksätra Entré planerar vi att bygga 380 nya bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Vi ger nytt liv åt centrum, torg och gårdar. Just nu pågår arbetet med detaljplanen. Här kommer det att finnas allt från kvadratsmarta ettor till familjevänliga fyra- och femrummare. Preliminär säljstart sommaren 2022.

Anmäl ditt intresse redan idag så håller vi dig uppdaterad med mer information!

 

Intresserad?