Kallebäcks Torn, Göteborg

Lägenheterna i Kallebäcks Torn har stora balkonger, många är inglasade, och utsikten är fantastisk. Alla lägenheter har en öppen, stilren och kvadratsmart planlösning och de har ritats med en utpräglad känsla för detaljer i skandinaviskt tappning. Detaljer som skapar trivsel och garanterat får dig att känna dig som hemma.

I Kallebäcks Torn är nu alla lägenheter sålda och kunderna inflyttade i sina nya hem.

I Kallebäcks Torn lever dem ett stadsliv på höjden i en av Göteborgs mer snabbväxande stadsdelar. Här finns det närhet till både stadslivets puls och naturens lugn. 
I Kallebäck bryr vi oss om varandra och här finns allt som behövs i det dagliga livet, från matbutik och pizzeria till förskolor, skola och service. Det skapar livskvalitet. Just nu byggs och planeras flera nya hus med både service, arbetsplatser och bostäder. Det kommer innebära att allt från service till kollektivtrafik utvecklas ännu mer de kommande åren.

Nära till allt

Oavsett om du åker buss, cyklar eller kör bil kan du alltid lätt ta dig hem till Kallebäck från centrala Göteborg. I närheten ligger också Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och djurliv. Perfekt när du behöver en stunds avkoppling från vardagen.
Från Kallebäcks Torn till Avenyn eller Nordstan tar det ca 15 minuter med cykel. Med bussen tar det ca 10 minuter till Korsvägen.
Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40.

Göteborgs mest attraktiva fjortonvåningshus

Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. I två fjortonvåningshus bygger Stena Fastigheter både hyresrätter och bostadsrätter. 
Vår gröna gård uppmuntrar till att umgås och aktivera dig. Njut av utegym, grillmöjligheter och uteplats där du kan sitta och ta en kopp kaffe.