Fördelar bo i ett Svanenmärkt hem

Bo Svanenmärkt i Zenit

Grattis! Bara genom att välja att bo i brf Zenit, är du med och bidrar till en mer hållbar samhällsutveckling med mindre miljöbelastning. Huset miljöcertifieras enligt Svanen. Det innebär att de uppfyller Svanens hårda krav på materialval och byggprocess. Vi har utrustat hemmen i Zenit med en rad andra funktioner som exempelvis snålspolande kranar och miljövänliga vitvaror.

Några fördelar med att bo i ett Svanenmärkt hus

Ett Svanenmärkt hus är mer energieffektivt, vilket ofta märks på din elräkning. Detta beror bland annat på att huset har extra bra isolering och vitvaror i de högsta energiklasserna. Svanenmärkta hus ger även en hälsosam inomhusmiljö, ett exempel är kravet på att det måste finnas tillräckligt med naturligt dagsljus som också hjälper oss att må bra hemma liksom höga miljö- och hälsokrav på byggnadsmaterialen som fastigheten består av.        

Alla materialval som görs för hemmen i brf Zenit, är noga utvalt för att innehålla så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt. Att bo här betyder också att det kommer vara lättare för dig att själva leva mer miljösmart, hållbart. I ett Svanenmärkt hem är det enkelt att källsortera.

Sist, men absolut inte minst, en av de största fördelarna med att bo i ett Svanenmärkt hem är att klimatpåverkan är minimal. Vi på Stena Fastigheter vill att du ska kunna leva tryggt, bekvämt och hållbart hos oss!