Zenit, Vega i Haninge

I en lugn, grön del av det nya Stockholm, bara 20 minuter från Stockholms central byggs Vegastaden. Här lever du ett bekvämt liv med närhet till natur, service och den nya pendeltågsstationen. Nu planerar vi för nästa kvarter med smart planerade bostadsrättslägenheter. Välkommen till Zenit i Vega!

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar om 1-4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Huset kommer ligga i den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

I Zenit bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet som planerar öppna i vår och matbutiken, som öppnar under 2021.

Vi planerar säljstarta brf Zenit hösten 2020. 

Bilderna är tidiga illustrationer 

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen

 

Brf Zenit i Vega, Haninge