Pluslägenheter med modern standard

Göteborg

Stena Fastigheters pluslägenheter är något för dig som vill ha ett modernare boende. En plusrenoverad lägenhet innebär att vi renoverar lägenheten till en höjd och modern standard. Det innebär ett modernt kök med nya vitvaror samt diskmaskin, ett renoverat badrum med klinker, kakel samt tvättmaskin och torktumlare eller att utrymmet är förberett för densamma. I en pluslägenhet bor du i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv/och eller klinkergolv.

När du söker en pluslägenhet, titta på beskrivningen för den specifika lägenheten. Det kan förekomma lokala och lägenhetsspecifika förutsättning som kan påverka utförandet.

Vill du veta mer om pluslägenheter i just ditt område kontakta gärna din förvaltare.

Kika in i pluslägenhet

Så här kan det se ut i en pluslägenhet. Material- och produktval är genomgående likvärdiga men det kan förekomma lokala anpassningar.

Den helrenoverade lägenheten har fått nytt parkettgolv, vitmålade väggar och tak samt nya innerdörrar, garderober, karmar och lister. Dessutom är lägenheten utrustad med modern elstandard med nya uttag och strömbrytare. I hallen finns parkettgolv och klinkergolv samt en ny hatthylla. Lägenheten är dessutom utrustad med säkerhetsdörr.

Köket är helrenoverat, nytt och fräscht med vitmålade väggar samt tak och vitt kakel övanfär diskbänken. Golvet är i parkett precis som lägenhetens övriga rum. Köket är utrustat med induktionshäll och varmluftsugn, ny köksfläkt, ny kyl/frys, micro samt överskåp. Dessutom är köket utrustat med en ny diskmaskin.

Badrummet har kaklade väggar och klinkers på golvet. Här finns ett badkar eller en duschhörna med nya duschväggar och armaturer. Badrummet är utrustat med nytt handfat/tvättställ, ny wc-stol och handdukstork. Dessutom utrustas badrummet med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin beroende av plats.