Välkommen som hyresgäst hos oss!

Från och med den 2 oktober är vi ny ägare av fastigheterna i Norrbacka och därmed även din nya hyresvärd. Vi ser fram emot att lära känna fastigheterna, området och dig som bor och verkar här och hoppas att du har överseende att vi under vår första tid som ny fastighetsägare och förvaltare inte alltid har direkta svar på din fråga.

Mina sidor

Från och med idag gör du alla dina ärenden och eventuella fel-/serviceanmälningar direkt till oss. Det görs i huvudsak på Mina Sidor där du enkelt loggar in med ditt BankId. Mina sidor är den snabbaste vägen och du kan göra dina ärenden när det passar dig - utan några telefonköer. Här hittar du information om ditt hem, ditt kvarter och mycket mer!

Har du inte möjlighet att logga in på Mina sidor går det även bra att ringa in din serviceanmälan på 0771 40 50 50.

Serviceanmälans öppettider:
Måndag: 07:00-16:00
Tisdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-12:00

Mina sidor

Logga in redan idag och bekanta dig med Mina sidor!

Ta mig till Mina sidor

Frågor och svar för dig som en ny hyresgäst hos oss

Var hittar jag min hyresavi?
Från och med november (alltså avin för december månad) betalar du till Stena Fastigheter. Avin hittar du på Mina sidor under rubriken Fakturor där du även kan fylla i och ladda upp ansökan om autogiro. Vi rekommenderaratt du registrerar e-faktura via din internetbank.

Hur får jag hyresavi på papper?
Du får dina hyresaviseringar varje månad digitalt via Mina sidor. Du kan enkelt skriva ut den från Mina sidor om du önskar. Vill du få en hyresavi på papper tillkommer en aviavgift på 35kr/avi och du behöver göra ett ärende på Mina sidor om du vill ha pappersavi skickad hem till dig.

Jag behöver en ny nyckel/bricka, vart vänder jag mig?
Då gör du en serviceanmälan via Mina sidor.

Hur bokar jag tvättstugan?
Just nu så bokar du tvättstuga via bokningstavlorna. Vi återkommer när rutinen ändras.

Jag kommer inte in på Mina Sidor?
Har du inget BankID kan du logga in med ditt fullständiga personnummer (12 siffror utan bindestreck). Du skapar enkelt ett nytt lösenord genom att klick på länken "Har du glömt ditt lösenord". Har vi din mailadress registrerad får du ett mail med en länk och kan då sätta ett nytt lösenord.

Fler frågor om ditt kontrakt, parkeringar och pågående ärenden hittar du på Mina sidor.

Mina sidor

Logga in redan idag och bekanta dig med Mina sidor!

Ta mig till Mina sidor