Emilia

Jag vill studera utomlands

På Lindängen i Malmö jobbar 17-åriga Emilia. Hon är inne på sommarjobbets sista dagar och ser fram emot sommarlovet innan skolan börjar. Vid sidan av sommarjobbet och skolan har hon en passion för filmer och superhjältar.

 – På fritiden älskar jag att kolla på film och serier, det är något av det bästa jag vet. Marvel-filmerna är de som jag älskar allra mest.

Hennes filmpassion kommer från pappa, och när Emilia blev introducerad för filmen Black Widow fastnade hon för kvinnliga superhjältar.

 – Efter att jag kollade på Black Widow var det någonting som jag kunde conecta med, och efter det fastnade jag för superhjältar.

Emilia både kollar på engelsktalande serier och läser böcker på engelska. I framtiden ser hon sig själv boendes i ett engelsktalande land.

 – Jag kommer studera utomlands efter gymnasiet. Det engelska språket är globaliserat, och kan man engelska kan man kommunicera bättre med alla. 

Jag kommer studera utomlands efter gymnasiet. Det engelska språket är globaliserat, och kan man engelska kan man kommunicera bättre med alla.