Bidevindsgränd 12, 287 m²

Beskrivning

Är ni ett företag som söker boende till era anställda?
Nu finns möjlighet att hyra en fantastisk yta i form av Co-livingboende med totalt 10 separata rum, placerad i den nya, växande stadsdelen Vega. I Vega byggs nu närmare 3 500 bostäder och en ny pendeltågsstation samt ett busstorg har öppnat. Dessutom är Vega omgärdat av härliga och välbesökta naturområden. Det betyder att närmare 10 000 invånare och besökare kommer röra sig i Vega.

Lokalen
Denna lokal är anpassad efter boendeformen Co-living med 10 separata rum mellan ca 9-16 kvm. Gemensamma ytor i form av tvättstuga, hall, kök och vardagsrum/sällskapsrum finns. Totalytan är omkring 290 kvm och hyrs med fördel ut i sin helhet till en hyresgäst.

Lokalen ligger centralt belägen på Bidevindsgränd 12 i närheten av pendeltågsstationen samt en ny centrumkärna i Vegas nya kvarter.
Se områdeskarta för att se lokalens placering.

Mer information om vad konceptet Co-living, eller We Share som vi kallar det, finns på våran hemsida, se https://www.stenafastigheter.se/stena-fastigheter/weshare/ .

Kommunikation
Lokalen ligger centralt i Vega och att ta sig till och från Vega är enkelt, oavsett om du åker kommunalt, kör bil eller cyklar. En ny pendeltågsstation, ett busstorg, gång- och cykelvägar samt en ny avfart är en del av utvecklingen av stadsdelen Vega.

Med pendeltåget tar man sig lätt till och från city på ca 25 minuter. På busstorget som ligger i anslutning till pendeltågsstationen finns förbindelser till Haninge Centrum, Skogås, Norrby och Jordbro. Vid busstorget finns en stor cykelparkering och med bil är det enkelt att svänga av till Vega i och med den egna nya avfarten från riksväg 73.

Service och omgivning
I Vega planeras upp till 3 500 bostäder, det är en stadsdel under uppbyggnad och här finns utrymme att skapa service som ger mervärde för de nyinflyttade invånarna.

Serviceutbudet i Vega består idag bland annat av Puls & Träning, frisörsalong, närbutik, sushirestaurang, Pressbyrån, ICA Nära och ett stenugnsbageri på andra sidan pendeltågsstationen. Inom snar framtid kommer även Hemköp, ett nytt gym samt en padel-anläggning öppna i området.

I Vega förväntas man bo i en levande stadsdel med närhet till service och den nybyggda pendelstationen, samtidigt som natursköna områden runt hörnet ger möjlighet till både lugn och lek.

Parkeringsmöjligheter / Garage
Parkering sker på gata. Planering för ett parkeringshus finns i området.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Lokalen beräknas idag stå färdig för inflytt från och med 2022-07-01.

Läs mer om projekten i området Vega på vår hemsida - https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/stockholm/vega/gaffelseglet/

Adress
Bidevindsgränd 12,
136 56 Vega
Område
Vega
Yta
287 m²
Typ
Lokal
Tillträde
2022-05-01
Objektsbeskrivning och planritning
visionsbild-koek-vardagsrum

Johan Berg

Johan Berg

Uthyrning Handen och Vega, Haninge

075-241 55 88

Anmäl ditt intresse