Bockholmsvägen 1, 3 118 m²

Beskrivning

Strategiskt bra belägen fastighet på Bockholmsvägen 1 intill E18 i Bergshamra, Solna. Lokalen passar bra som kontor, utbildningslokal, vård- äldre och omsorgsboende. Här kan du få möjligheten att skapa en drömlokal för just din specifika verksamhet. Fastigheten är inte belagd med moms eller fastighetskatt. Här kan er verksamhet etablera sin verksamhet och ha samtliga faciliteter samlade under samma tak.

Den totala lokalytan är 3118 kvm fördelat på 5 våningsplan enligt nedan. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av lokalen.
Plan 1: 922 kvm
Plan 2: 758 kvm
Plan 3: 758 kvm
Plan 4: 340 kvm
Plan 5: 340 kvm

Lokalen har en pampig och ljus entréhall och i mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd.

På entréplanet/bottenvåningen finns en stor öppen yta som fungerar bra som en samlingsyta med exempelvis reception. I dagsläget består lokalen av arbetsrum i varierande storlekar men där ni som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma er drömlokal. Utmärkt skyltläge mot E18.

Kommunikation
Lokalen ligger strategiskt bra vid E18 alldeles inpå knuten. Området ligger 10 minuters bilresa från Stockholms City och 12 minuter med T-bana. Promenaden från T-banan, station Bergshamra, till fastigheten tar 8 minuter. Buss 540 stannar på hållplats Sfären (alldeles utanför lokalen) som trafikerar sträckan Universitet - Tensta Centrum.

Omgivning
Mycket vackert beläget. Närhet till Värtan och Brunnsviken, med fantastiska promenadstråk i Ekoparken. Sevärdheter som Bergianska trädgården och Naturhistoriska museet med Cosmonova finns inom gångavstånd. I närområdet finns Bockholmen Hav & Restaurang vilket är en väldigt trevlig och välbesökt sommarrestaurang.

I grannfastigheten finns bland annat badanläggning, förskola, frisör, hudvård, kiosk, catering och konferens.

Parkeringsmöjligheter / Garage
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra. Avtal för dessa tecknas separat.

Övrigt
· Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse.
· Fastigheten tillåter omomsad verksamhet.
· Lokalen har fiberanslutning.Adress
Bockholmsvägen 1,
170 78 Solna
Område
Solna
Yta
3118 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Omgående
Lina Bredberg

Lina Bredberg

Uthyrning Bromma, Solna, Stocksund/Danderyd och Jursta.

010-167 55 48

Anmäl ditt intresse