Brunkebergstorg 5, 278 m²

Beskrivning

Mycket centralt beläget kontor på Brunkebergstorg mitt i city. Här kan du få möjligheten att skapa ett drömkontor utöver det vanliga på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Lokalen har en övervägande öppen planlösning med en blandning av öppna arbetsytor samt konferens- och mötesrum i olika storlekar. Hörnlokal med fönster i tre väderstreck med mycket ljusinsläpp. Utsikt över Brunkebergstorg och Gallerian. Lokalen ligger belägen på våningsplan 1 av 6. Hissar finns i fastigheten. Lokalen passar bra som kontor alternativt utbildningslokal. Du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma ditt egna drömkontor.
Lokalen har fiberanslutning.

Kommunikation
Väldigt nära Centralstationen. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Service / Omgivning
Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Gallerian och Åhléns City endast ett par minuters gångväg bort.

Parkeringsmöjligheter/garage
Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.

Övrigt
Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse.
Avtalstid 3-5 år.
Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM.
Adress
Brunkebergstorg 5,
111 51 Stockholm
Område
Stockholm
Yta
278 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Omgående
Objektsbeskrivning och planritning
44402-02005-plan

Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Kommersiell förvaltare Stockholm City

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse