Claesgatan 8, 122 m²

Beskrivning

Beskrivning
Ledig butikslokal inne på Mitt Möllan. Butiken har en yta på 121 kvm.
Kan användas som Butik/Showroom, ligger inne i gallerian Mitt Möllan (gången) mellan foodcourten och entré Bangatan.

Lokalen har stor potential och lätta att anpassa till hur ny hyresgäst vill ha det.
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel. I huset finns såväl butikslokaler och foodcourt.


Mer om Mitt Möllan
Mitt Möllan är en ombyggd galleria från 1960-talet, numera en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Fantastiskt utbud av mat, alternativa butiker med mycket fokus på lokal och hållbar design. Här finns även studios och kontor för kreatörer. Allmänt härligt ställe med fin stämning.

Vill du vara en del av Mitt Möllan?
Har du en verksamhet som präglas av passion och kreativitet? Producerar eller säljer du något som inte finns på så många ställen i Malmö (eller i Sverige). Vi ser mycket positivt på hållbar och lokal produktion och hoppas att just din verksamhet ska vara en del av den fantastiska mix av företag och företagare som finns här i området. Viktigt är tänka på att vi måste prioritera verksamheter som har möjlighet att ha en öppen verksamhet under minst dem dagar i veckan.

Vill vara en del av Mitt Möllans community, ser du din verksamhet som ett bra komplement till det som redan idag finns i huset och gärna vill samarbeta med andra företagare? Då kanske Mitt Möllan är platsen för dig? Berätta gärna för oss vad du skulle vara intresserad av att öppna för verksamhet.


FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN

Omgivning
Mitt Möllan är en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Fantastisk mat, alternativa butiker, service inom en massa grejer, kontor för kreatörer och allmänt härligt ställe med fin stämning. Välkommen!

Köpcentrum · Restaurang · Arbetsplats och kontor
Mitt Möllan är en levande mötesplats i hjärtat av Möllevången där kreativa personer och företag välkomnar dig till Malmös mest spännande foodcourt, innovativa alternativa butiker och kontor för spännande kreatörer.

Välkommen till Malmös snällaste, knäppaste, roligaste plats, Mitt Möllan.

Kommunikation
Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.

Parkering
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser.Adress
Claesgatan 8,
214 26 Malmö
Område
Malmö
Yta
122 m²
Typ
Butik
Tillträde
Omgående
 Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

075-241 54 12

Anmäl ditt intresse