Baltzarsgatan 16, 546 m²

Beskrivning

Öppna ytor och mycket karaktär

Här hittar du ett kontor på tredje våningen med närmast oändliga möjligheter och bra ljusinsläpp. På 546 kvadratmeter finns flera konferensrum varav ett är avdelningsbart, gott om gemensamhetsytor och ett modernt kök ligger som ett nav i lokalen. I lokalen finns också Sveriges Radios tidigare radioteater, som idag används som en lounge för informella möten och samvaro. Med sin dubbla takhöjd och fönster i två våningar har rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående i lokalen är de synliga ventilationsrören som ger kontoret en modern industrikänsla och massor av karaktär.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Fastigheten Concordia är byggd 1955 och ligger i de gemytliga Carolikvarteren. Här huserar Sveriges Radio sedan många år tillbaka. I Bottenplanet finns butiker och en restaurang, övriga plan utgörs av kontor men också ett mindre antal lägenheter. Här är du mitt i centrum och kan samtidigt köra bil fram till dörren.

KOMMUNIKATION
Att promenera till Malmö Central tar fem minuter och ute på Djäknegatan ligger bushållsplatser för både stads- och länsbussar. Gustav Adolfs torg når du på några minuter och där hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Läget är perfekt för tåg- och busspendlare och fastigheten ligger nära snabblederna ut ur centrum för den som kör bil.

SERVICE
Här är det nära både till citygallerian Caroli med alla sina restauranger, och till citygallerian Hansa och stråket mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Restauranger, butiker och service - allt hittar du strax utanför dörren.

ÖVRIGT
Tillträde vid årsskiftet. Skyltmöjligheter finns på fasaden i korsningen Baltzarsgatan/Djäknegatan. Rymlig hiss finns.

PARKERING
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även ett flertal parkeringshus.

Adress: Baltzarsgatan 16-18, Djäknegatan 28

FAKTA:
Yta lokal: 546 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden
Byggnadsår: 1955
Hiss: Ja
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Malmö C: 650 meter
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning

Adress
Djäknegatan 28,
211 35 Malmö
Område
Malmö
Yta
546 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Patrik Pires

Patrik Pires

Kommersiell förvaltare - Malmö Centrum, Kirseberg och Lund

075-241 53 08

Anmäl ditt intresse