Drottninggatan 26, 698 m²

Beskrivning

Mycket centralt beläget kontor på Drottninggatan 26 mellan Sergels torg och Brunkebergstorg, mitt i city.

Lokalen har en övervägande öppen planlösning med en blandning av öppna arbetsytor samt konferens- och mötesrum i olika storlekar. Hörnlokal med fönster i tre väderstreck med mycket ljusinsläpp. Lokalen ligger belägen på våningsplan 1 och 2 av 5. Hissar finns i fastigheten. Lokalen passar bra som kontor, utbildningslokal eller liknande. Beräknat antal arbetsplatser är ca 60 st i dagsläget.

Bilderna inifrån lokalen är inspirationsbilder av den faktiska lokalen och du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma ditt egna drömlokal.

I samma fastighet finns även förråd/lager att hyra. Avtal för detta utrymme tecknas separat.

Lokalen har fiberanslutning.

Kommunikation
Väldigt nära Centralstationen. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Cykelparkering finns i huset.

Service / Omgivning
Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Åhléns City och Gallerian endast ett par minuters gångväg bort. Gym Nordic Wellness är beläget i samma fastighet på Drottninggatan 24.

Parkeringsmöjligheter / Garage
Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.

Övrigt
Tillträde från 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.

Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM.
Adress
Drottninggatan 26,
111 51 Stockholm
Område
Stockholm
Yta
698 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Omgående
Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Ansvarig kommersiell uthyrning Stockholm

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse