Drottninggatan 26, 698 m²

Beskrivning

Mycket centralt beläget kontor på Drottninggatan 26 mellan Sergels torg och Brunkebergstorg mitt i city. Här kan du få möjligheten att skapa ett drömkontor utöver det vanliga på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Lokalen har en övervägande öppen planlösning med en blandning av öppna arbetsytor samt konferens- och mötesrum i olika storlekar. Hörnlokal med fönster i tre väderstreck med mycket ljusinsläpp. Lokalen ligger belägen på våningsplan 1 och 2 av 5. Hissar finns i fastigheten. Lokalen passar bra som kontor alternativt utbildningslokal. Beräknat antal arbetsplatser är ca 40 st i dagsläget.

Bilderna är inspirationsbilder av den faktiska lokalen och du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma ditt egna drömkontor. Lokalen är senast renoverad under år 2018 så den nuvarande standarden är relativt hög.

I samma fastighet finns även förråd/lager att hyra. Avtal för detta utrymme tecknas separat.
Lokalen har fiberanslutning.

Kommunikation
Väldigt nära Centralstationen. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.
Cykelparkering finns i huset.

Service / Omgivning
Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Åhléns City och Gallerian endast ett par minuters gångväg bort. Gym Nordic Wellness är beläget i samma fastighet på Drottninggatan 24.

Parkeringsmöjligheter/garage
Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.

Övrigt
Tillträde från 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.
Avtalstid 3-5 år.
Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM.
Adress
Drottninggatan 26,
111 51 Stockholm
Område
Stockholm
Yta
698 m²
Typ
Kontor
Tillträde
2021-09-01
Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Kommersiell förvaltare Stockholm City

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse