Drottninggatan 31, 1 270 m²

Beskrivning

Mycket centralt belägen butikslokal på Drottninggatan 31 vid Sergels torg mitt i city. Här får du tillfälle att skapa något utöver det vanliga på en av Stockholms mest attraktiva adresser med puls och liv. Lokalen är i 2 plan med entré från gatan. Stora skyltfönster i två väderstreck som ger ett utmärkt skyltläge och ger ett fint ljusinsläpp. Här kan ni skapa en häftig lokal med industrikaraktär. Inlastning av gods möjlig via godsentré. Det kommer inte att kunna gå att bedriva restaurang i lokalen.

Kommunikation
Väldigt nära Centralstationen med tunnelbane-nedgången vid Sergels torg bara utanför dörren. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.
Cykelparkering finns i huset.

Service / Omgivning
Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Åhléns City och Gallerian endast ett par minuters gångväg bort.

Parkeringsmöjligheter / Garage
Disponibla garageplatser finns i huset. Avtal för garageplatser tecknas separat.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Fastigheten är under miljöcertifiering Breeam.Adress
Drottninggatan 31,
111 51 Stockholm
Område
Stockholm
Yta
1270 m²
Typ
Butik
Tillträde
2022-02-01
Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Ansvarig kommersiell uthyrning Stockholm

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse