Drottninggatan 31-33, 370 m²

Beskrivning

Mycket centralt beläget kontor på Drottninggatan 33 vid Sergels torg mitt i city. Här kan du få möjlighet att skapa ett drömkontor utöver det vanliga på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Gammal fastighet med nya faciliteter, pampig och ljus entréhall. I mitten av huset finns två stycken ljusgårdar vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd.

Lokalen
Lokalen har en övervägande öppen planlösning med en blandning av öppna arbetsytor samt mötesrum i olika storlekar. Lokalen ligger belägen på våningsplan 4 av 5. Hissar finns från två olika sidor av lokalen.

Bilderna är inspirationsbilder av den faktiska lokalen och du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma ditt egna drömkontor.

I samma fastighet finns även förråd/lager samt omklädningsrum att hyra. Avtal för dessa utrymmen tecknas separat.

Lokalen har fiberanslutning.

Kommunikation
Väldigt nära Centralstationen med tunnelbane-nedgången vid Sergels torg bara utanför dörren. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Cykelparkering finns i huset.

Service / Omgivning
Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Åhléns City och Gallerian endast ett par minuters gångväg bort.

Parkeringsmöjligheter / Garage
Disponibla garageplatser finns i huset. Avtal för garageplatser tecknas separat.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Fastigheten är under miljöcertifiering Breeam.
Adress
Drottninggatan 33,
111 51 Stockholm
Område
Stockholm
Yta
370 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Omgående
Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Ansvarig kommersiell uthyrning Stockholm

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse