Fiskhamnsgatan 8D, 460 m²

Beskrivning


Nu finns möjlighet att hyra en kontorslokal på vån 5 av 6 med härlig utsikt över Göta Älv. Hyrs lokalen i befintligt skick så kan verksamhet som är icke momsad hyra den.

Lokalen
Denna lokal ser vi lämpar sig bäst för dig som har en kontorsverksamhet. Lokalytan är ca 460 kvm och du som hyresgäst har möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning. I dagsläget är lokalen rumsindelad, se ritning. Det finns 2 WC samt 1 RWC med dusch, stort kök med matplats, konferensrum och mötesrum. I lokalens mittsektion finns kopieringsrum, förråd samt ett antal mötesrum.

Ljusinsläpp från alla fyra väderstäcken. Lokalen är belägen på Fiskhamnsgatan 8D i Majorna.

Kommunikation
Lokalen ligger på prommenadavstånd till spårvagn och buss.Många kör bil eller cyklar.


Service och omgivning
Serviceutbudet i området består idag bland annat lunchrestauranger och närhälsan, prommenadavstånd till Chapmanstorg och Kusttorget där det mesta finns.

Parkeringsmöjligheter/garage
Parkering finns i området.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om våra kommande projekten i Göteborg på vår hemsida - https://www.stenafastigheter.se/vi-bygger/pagaende-projekt/


Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som hyr ut, säljer, förvaltar och bygger nya lokaler, kontor och lägenheter i storstadsregionerna. När vi förvärvar och förvaltar fastigheter gör vi det för att vi vill utveckla staden och människorna som bor i den. För oss innebär det att ta hand om det som redan finns och bygga nytt där det behövs.

Vi börjar i kvarteren där vi bor. Genom att utveckla, förbättra och ta hand om det vi redan har arbetar vi för att skapa en långsiktigt välmående stad. Till exempel genom varsam renovering som förbättrar standarden för många, eller bygga kvarter och kontor där människor kan arbeta och trivas långt efter arbetsdagens slut.

Vi utvecklar staden och samhället, för människa och miljö.

Adress
Fiskhamnsgatan 8D,
414 58 Göteborg
Område
Göteborg
Yta
460 m²
Typ
Kontor
Tillträde
2023-04-01
Objektsbeskrivning och planritning
ritning

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Anmäl ditt intresse