Grynbodgatan 14, 180 m²

Beskrivning

Detta fina kontor är beläget i centrala Malmö på Gamla Väster med Slottsparken och city inom ett par minuters promenad. En yteffektiv och ljus kontorslokal med fönster i tre vädersträck där planlösningen utgörs av ett öppet kontorslandskap och 5 kontorsrum/mötesrum, förråd, pentry och två toaletter. Från trapphuset på samma våningsplan når man fastighetens uteplats.
Planlösningen består utav cellkontor med glasade gjutjärnspartier som tillsammans med ekparketten skapar ett modernt-industriellt intryck.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

KOMMUNIKATION
Gustav Adolfs Torg ligger på ett par minuters avstånd och där passerar de flesta av Malmös stadsbussar. Malmö Central når du till fots på ca 10 minuter. För bilpendlare är det relativt enkelt att ta sig ut på snabblederna ut ur centrum.
SERVICE
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.
PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även andra parkeringshus samt gatuparkering.
Adress: Grynbodgatan 14-16, Generalsgatan 1

FAKTA:
Yta lokal: 180
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Innerstaden, Gamla Väster
Byggnadsår: 1971
Avstånd Malmö C: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Hiss: Finns

Adress
Grynbodgatan 14,
211 33 Malmö
Område
Malmö
Yta
180 m²
Typ
Kontor
Tillträde
2022-06-01
 Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46 (0)10-167 54 12

Anmäl ditt intresse