Hans Michelsensgatan 1 B, 151 m²

Beskrivning

Mitt i stan med havet som granne

Ljusa kontorsytor med havet och city som granne. Kolgahuset genomgår en totalrenovering där vi skapar en känsla av nyproduktion i ett av Malmös klassiska funkishus. Lokalerna råställs för att sedan anpassas efter våra nya hyresgästers önskemål, de flexibla ytorna passar både för kontorsrum eller öppet landskap.

Bifogad planskiss visar ett möjligt utförande, det finns stora möjligheter att påverka lokalens utformning.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod färdigt 1935 och var ett av Malmös första funkis-hus. Idag pågår invändig renovering som ger kontoren känslan av nyproduktion. Utsikten över Malmö stad och Nyhamnen erbjuder dessutom en glimt av Öresund. Sedan några år tillbaka pågår en omfattande utveckling av området runt Malmö Central och det som en gång låg lite avsides är idag en del av stadens centrum. Fastigheten består främst av kontorslokaler men även ett mindre antal lägenheter. I huset finns en allmän takterrass som används flitigt av våra hyresgäster.

KOMMUNIKATION
Malmö Central ligger ett par minuters gångväg bort och ytterligare några minuter tar dig fram till Stortorget. På Malmö Central finns inte bara tåg och Citytunnel utan även stadsbussar och länsbussar. Bilpendlare tar med fördel Jörgen Kocksgatan för snabb åtkomst till ringvägen och motorvägen.

SERVICE
Eftersom området befinner sig i förändring dyker hela tiden nya restauranger och butiker upp. På Malmö Central hittar man idag ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger och viss service. På andra sidan Nyhamnen ligger Universitetet och flera lunchställen.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns flera parkeringshus samt
gatuparkering längs kajen och i närområdet.

Adress: Hans Michelsensgatan 1

FAKTA:
Yta lokal: 151 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden, Nyhamnen
Byggnadsår: 1935
Avstånd Malmö C: 450 meter
Parkering: Hyrplatser
Skyltmöjligheter:
Våningar: 6
Hiss: Finns

Adress
Hans Michelsensgatan 1 B,
211 20 Malmö
Område
Malmö
Yta
151 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Henrik Franzén

Henrik Franzén

Kommersiell Förvaltare - Malmö Centrum

075-241 54 14

Anmäl ditt intresse