Claesgatan 8, Södervärn Möllevången

Ledig butikslokal på Mitt Möllan med ypperligt skyltläge!

Område
Malmö
Yta
60 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Sebastian Kackarovski

Sebastian Kackarovski

Komersiell förvaltningsassistent

+46707758531

Beskrivning

Butikslokalen är belägen precis vid ingången till Mitt Möllan med utmärkt exponering och stora skyltfönster.
Butiken har en välplanerad yta på 60 kvm med litet pentry och WC.
Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det, butiken ligger i gallerian Mitt Möllan.

Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det.

Söker du mindre eller större lokal på Mitt Möllan?
Kontakta oss på Stena Fastigheter då vi har fler butiksytor på Mitt Möllan som kan passa er!

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN

Mitt Möllan är en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Fantastisk mat, alternativa butiker, service inom en massa grejer, kontor för kreatörer och allmänt härligt ställe med fin stämning.
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel. I huset finns såväl butikslokaler och foodcourt.
Välkommen!

Köpcentrum · Restaurang · Arbetsplats och kontor
Mitt Möllan är en levande mötesplats i hjärtat av Möllevången där kreativa personer och företag välkomnar dig till Malmös mest spännande foodcourt, innovativa alternativa butiker och kontor för spännande kreatörer.

Välkommen till Malmös snällaste, knäppaste, roligaste plats, Mitt Möllan.

ÖVRIGT

Vill du vara en del av Mitt Möllan?
Har du en verksamhet som präglas av passion och kreativitet? Producerar eller säljer du något som inte finns på så många ställen i Malmö (eller i Sverige). Vi ser mycket positivt på hållbar och lokal produktion och hoppas att just din verksamhet ska vara en del av den fantastiska mix av företag och företagare som finns här i området. Viktigt är tänka på att vi måste prioritera verksamheter som har möjlighet att ha en öppen verksamhet under minst dem dagar i veckan.

Vill vara en del av Mitt Möllans community, ser du din verksamhet som ett bra komplement till det som redan idag finns i huset och gärna vill samarbeta med andra företagare? Då kanske Mitt Möllan är platsen för dig? Berätta gärna för oss vad du skulle vara intresserad av att öppna för verksamhet.

KOMMUNIKATION

Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Sebastian Kackarovski

Sebastian Kackarovski

Komersiell förvaltningsassistent

+46707758531

Anmäl ditt intresse