Drottninggatan 26, City

Möjlighet att hyra ett nyckelfärdigt kontor om 440 kvm i ett av Stockholms mest centrala lägen!

Område
Stockholm
Yta
349 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Sanna Ytterfors

Sanna Ytterfors

Kommersiell förvaltare Stockholm City

010-167 55 89

Beskrivning

Ett fint kontor som är fördelad på två våningsplan (349 kvm respektive 91 kvm) med en interntrappa mellan våningsplanen. Du kan även nå de båda våningsplanen via trapphuset som även har hiss.

Lokalen är idag välplanerad med öppen planlösning och bra konferensrum. Ett härligt ljusinsläpp genom de många fönster som vetter mot Drottninggatan. Lokalen anpassades 2019 respektive 2020 och är i stort sett redo för inflyttning från 1 april 2023. Nuvarande hyresgäst har även för avsikt att sälja befintliga möbler om det är av intresse till ny hyresgäst. Möjlighet till ett nyckelfärdigt kontor helt enkelt!

Wahrenberg 9

Fastigheten är Breeam certifierad.

Omgivning och service

All tänkbar service finns precis utanför dörren, ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker samt hela Gallerian och Åhléns City endast ett par minuters gångväg bort. Nordic Wellness är beläget i samma byggnad, vilket gör det lätt att köra ett träningspass innan, efter eller under lunchen.

Kommunikation

Här sitter du mitt i Stockholms affärs- och servicestråk. Några kvarter bort ligger T-centralen och centralstation, vilket gör att du har all slags kommunikation bara några minuter bort. För dig som cyklar finns cykelparkering i huset. För de bilburna finns möjlighet att hyra garageplats finns i de närliggande garagen.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Sanna Ytterfors

Sanna Ytterfors

Kommersiell förvaltare Stockholm City

010-167 55 89

Anmäl ditt intresse