Drottninggatan 31, City

Butikslokal mitt på gågatan

Område
Stockholm
Yta
92 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
MA

Madeleine Agerhill

Kommersiell uthyrare

+46101675560

Beskrivning

Mycket centralt belägen butikslokal på Drottninggatan 31 mitt i city. Här kan ni få möjligheten att öppna er verksamhet på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Skyltläge i markplan ut mot Drottninggatan. Fin och ljus lokal där ni kan synas med ert varumärke. Lokalen har flexibel och öppen planlösning. Lokalen passar ej för café- bageri- och restaurangverksamhet.

I samma fastighet finns även förråd/lager och omklädningsrum att hyra. Avtal för dessa utrymmen tecknas separat.

Lokalen har fiberanslutning.

Service

Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Åhléns City och Gallerian endast ett par minuters gångväg bort.

Tillträde från 2024-04-01 eller enligt överenskommelse.
Avtalstid från 3 år.
Fastigheten har miljöcertifiering Breeam.

Kommunikation

Väldigt nära Centralstationen med tunnelbane-nedgången vid Sergels torg utanför dörren. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Cykelparkering samt garageplatser finns i huset. Avtal för garageplatser tecknas separat.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

MA

Madeleine Agerhill

Kommersiell uthyrare

+46101675560

Anmäl ditt intresse