Gasverksgatan 13, Caroli

Kontorslokal i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
69 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 8 500 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen är perfekt för dig som söker mindre kontorslokal i centrala Malmö med öppet landskap samt avskiljd kontorsyta. Här finner du inte bara en inspirerande arbetsmiljö, utan även bekvämligheter som ett mindre fikarum, två toaletter och ett praktiskt förråd. Dessutom kan du njuta av fördelen med två egna entréer, både direkt från gatan och via trapphuset.

Hyra: Från 8 500 kr/mån exkl. moms

Ta chansen att skapa din drömworkspace i denna optimalt belägna lokal, perfekt för små och medelstora företag som strävar efter bekvämlighet och tillgänglighet. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar på dig!

Fastighet

Fastigheten är strategiskt belägen centralt i Malmö, med närhet till det populära köpcentret Hansa. I området finns stor mångfald restauranger, gym, butiker och olika typer av verksamheter, vilket ger en bekväm och dynamisk arbetsmiljö.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renovering som inkluderar uppfräschning av lägenheterna, förnyelse av fasaden och byte av fönster, vilket borgar för högsta kvalitet och modern komfort.

Som hyresgäst har du förmånen att vara inom gång- eller cykelavstånd från centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg och det pulserande nöjes- och kulturlivet, samt det livliga affärs- och restauranglivet. Med denna idealiska placering kan du verkligen dra nytta av Malmös alla möjligheter och bekvämligheter.

Övrigt

Yta lokal: 69 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1960
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning
Hiss: Finns
Hyra: Från 8 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Lokalen är belägen i centrala Malmö vid Carolicity där det är god buss kommunikation och nära till Malmö Centralstation.
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse