Hällskriftsgatan 9, Slätta Damm

Ledig lokal på Hällskriftsgatan

Område
Göteborg
Yta
61 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Beskrivning

Välkommen till Hällskriftsgatan 9 i Hisingen!

Här finner du en fantastiskt fin lokal en trappa ned i ett bostadshus i ett lugnt bostadsområde.
Tack vare den öppna planlösningen fördelat på två större rum finns möjligheter för både lager, kontor eller vad som önskas.

Samtliga rum har vitmålade väggar och golvet är beläget på en Linoleumatta. Ett pentry och ett badrum finns att tillgå.

Slätta Damm

Putsad fasad med balkonger i tre våningar.

Parkering

I området finns tillståndsparkering, vilket betyder att du inte har en fast plats, utan får stå på alla parkeringar som tillhör området.

Bra kommunikationer till och från Slätta Damm

Du reser enkelt med både buss och spårvagn från Wieselgrensgatan, eller Wieselgrensplatsen, om du bor i Slätta damm eller på Fyrklöversgatan. Här går även ett stort antal bussar från olika hållplatser längs med Björlandavägen.

Bor du i våra kvartar i Backa Brunnsbo så åker du enklast från de närliggande hållplatserna där flertalet bussar går flera gånger i timman in mot stan, Backaplan och norrut.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Anmäl ditt intresse