Himlabacken 5, Solna

Förskola i natursköna Bergshamra, Solna

Område
Solna
Yta
458 m²
Typ
Vård/Barnomsorg
Tillträde
Enligt överenskommelse
MA

Madeleine Agerhill

Kommersiell uthyrare

+46101675560

Beskrivning

På Himlabacken 5 finns denna förskola med ett fantastiskt läge i huset och en otroligt fin utemiljö. Lokalen är 458 kvm och den är idag fördelad mellan tre stycken avdelningar. Förskolan har en tillhörande innergård som är inhägnad.

Lokalen ligger på hörnet och har därmed ett härligt ljus med fönster i tre väderstreck.

Fastigheten

Denna fastighet är inte belagd med moms eller fastighetsskatt så det går bra att bedriva momsbefriad verksamhet i lokalen.

I samma fastighet finns ett litet centrum med bland annat badanläggning, frisör, hudvård, kiosk, catering och konferens. Vid Bergshamra finns restauranger och butiker.

• Fastigheten tillåter omomsad verksamhet.
• Lokalen har fiberanslutning.
• Lokalen är försedd med sprinkler.

Omgivning och service

Här kan ni njuta av vacker miljö med närhet till Brunnsviken och de fantastiska promenadstråken i Ekoparken.

Sevärdheter som Bergianska trädgården och Naturhistoriska museet med Cosmonova finns inom gångavstånd. I närområdet finns Bockholmen Hav & Restaurang vilket är en väldigt trevlig och välbesökt restaurang.

Kommunikation

Lokalen ligger strategiskt bra vid E18 alldeles inpå knuten. Området ligger 10 minuters bilresa från Stockholms City och 12 minuter med T-bana. Promenaden från T-banan, station Bergshamra, till fastigheten tar 8 minuter. Buss 540 stannar på hållplats Sfären (alldeles utanför lokalen) som trafikerar sträckan Universitet - Tensta Centrum. Det finns väldigt bra cykelbanor hela vägen in till centrala Stockholm och det tar cirka samt 20 minuter till Sergels torg och bara 5 minuter till Stockholms universitet.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

MA

Madeleine Agerhill

Kommersiell uthyrare

+46101675560

Anmäl ditt intresse