Östra Förstadsgatan 1, City

Ledig lokal i centrala Malmö med bra exponering!

Område
Malmö
Yta
135 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 16 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Här finns stora skyltfönster med bra exponering mot Schougens bro och korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan, en korsning med ett stort antal passerande dagligen. Kanalen utanför ger ett bra ljusinsläpp och luftig rymd till lokalen.

Lokalen är på 135 kvadratmeter kan hyras separat eller byggas ihop med lokalen bredvid då ni istället får 280 kvadratmeter.

Hyra: Från 16 000 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Vid intresse, skicka ett mail med verksamhetsplan, där även org.nr framgår till ert företag, så kommer ansvarig uthyrare att ta kontakt.

Fastighet

Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder. Kvarteret är livligt och antalet personer som passerar under en dag högt.

Övrigt

Service
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.

Hyra: Från 16 000 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse