Östra Förstadsgatan 1, City

Stig in i framtidens affärsdestination!

Område
Malmö
Yta
135 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 16 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna attraktiva lokal är idealisk för kommersiella hyresgäster som söker synlighet och närhet till en storström av potentiella kunder. Med stora skyltfönster som riktar sig mot Schougens bro och den livliga korsningen vid Östra Förstadsgatan/Exercisgatan, har din verksamhet möjlighet att synas för en bred publik som passerar förbi dagligen.

Lokalen erbjuder 135 kvadratmeter och kan hyras separat eller kombineras med den intilliggande lokalen för att skapa en total yta på 280 kvadratmeter. Genom att utöka er yta får ni möjlighet att skapa en imponerande och rymlig miljö för er verksamhet, med utrymme för att möta era specifika behov och krav.

Hyra: Från 16 000 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ta chansen att placera er verksamhet i ett strategiskt läge med hög synlighet och närhet till en stadig ström av potentiella kunder. Vid intresse, skicka ett mail med verksamhetsplan, där även org.nr framgår till ert företag, så kommer ansvarig uthyrare att ta kontakt.

Fastighet & kvarteret

Kvarteret Axel i Malmö sträcker sig över ett helt kvarter från den strategiska korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut längs kanalen.

På gatuplanet hittar du butiker som skapar en dynamisk och mångfacetterad atmosfär. De övre våningarna pryds av boende, vilket ger fastigheten en unik kombination av kommersiell och bostadsinriktad användning.

Kvarteret pulserar av liv, och det vackra kanallandskapet bidrar till en behaglig omgivning. Med butiker som lockar till sig besökare och en ständig ström av människor som passerar genom området varje dag, är detta en plats där aktivitet och möjligheter flödar.

Upptäck en fastighet som inte bara erbjuder en framstående affärsplats utan också en levande och engagerande miljö. Här sammanflätas kommersiell verksamhet och bostadsliv på ett harmoniskt sätt, skapande en plats där pulsen av staden och den vackra omgivningen går hand i hand.

Övrigt

Yta lokal: 135 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler och lägenheter
Byggår: 1988
Område: Innerstaden, Slussen
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser i garage
Våningsplan: BV
Hyra: Från 16 000 kr/mån exkl. moms

Kommunikation & service

Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

Parkering
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I kvarteren finns gott om gatuparkering.

Service
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse