Östra Förstadsgatan 20, City

Ledig lokal i centrala Malmö med bra exponering!

Område
Malmö
Yta
157 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen passar perfekt som butik med stora skyltfönster och bra exponering mot Östra Förstadsgatan. Gatan är en väg med ett stort antal passerande dagligen som bidrar till den goda exponeringen.

Lokalen är idag 157 kvm men kan utökas med 85 kvadrat till 242 kvadrat.

Fastighet

Lugn och trevlig fastighet som ligger mellan Centralstationen och Värnhemstorget. Gång- eller cykelavstånd till Caroli, centralstationen, hamnen, Gustav Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer.

Övrigt

Yta lokal: 157 - 242
Område: Värnhem
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning
Byggnadsår: 1958
Fastighetstyp: Blandfastighet med kommersiella lokaler samt bostäder

Kommunikation & service

Från fastigheten når du enkelt Värnhemstorget på 5 minuters promenad där flertalet bussar i Malmö stannar. Du når även Malmö centralstation på några minuter med cykel.

Service
Närhet till ett flertal restauranger, butiker, frisörsalonger, mm.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse