Östra Promenaden 7, Slussen

Ledig central kontorslokal i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
400 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
 Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46 (0)10-167 54 12

Beskrivning

Kontorslokal i inflyttningsbart skick mitt i centrala Malmö. Lokalens 400 kvadratmeter är disponerade på öppna ytor för arbetsplatser, mindre kontorsrum, samt konferensrum. Kontoret är i fint skick och inflyttningsbar omgående om så önskas.
Lokalen är belägen på tredje våningen vilket erbjuder härligt ljusinsläpp och fint utsikt över kanalen.

Fastighet

Fastigheten, byggt 1960, är belägen i stadsdelen Centrum i Malmö som består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Huset är en blandfastighet med butiker, kontor samt bostäder.

Övrigt

Lokalen är belägen inne bland Carolikvarteren med ett stenkast till både Caroli köpcenter samt Drottningtorget med butiker, restauranger och Boulebar. Moderna Muséet finns också inom 5 minuters gångpromenad liksom resten av Malmö Centrums utbud. Två minuters bilfärd från Midhem och motorvägen ut från Malmö.

Kommunikation

På några minuters gångavstånd når man busslinjerna där, 10 minuters promenad till Malmö Centralstation.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

 Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46 (0)10-167 54 12

Anmäl ditt intresse