Pennygången 37, Pennygången

Lokal i bostadsområde

Område
Göteborg
Yta
79 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Beskrivning

Lokal om 79 kvm på bottenvåningen i bostadshus på Pennygången 37. Fönster mot fina innergårdar. Lokalen lämplig som kontor, skönhetsvård, hantverk eller lager. Pentry och toalett finns i lokalen.
Tillträde enligt överenskommelse.

Pennygången

På Pennygången och i Ekebäckshöjd finns en mix av bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter och Stena Fastigheter bygger ytterligare bostäder i området.

Bilplats

Möjlighet att hyra parkering finns.

Bra kommunikationer

Buss med täta avgångar till centrala Göteborg. Närmsta hållplatser är Fryktorget och Sjupundsgatan, härifrån går även buss till knutpunkterna Marklandsgatan och Kungshöjd.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Anmäl ditt intresse