Pennygången 43, Pennygången

Liten lokal i lugnt bostadsområde

Område
Göteborg
Yta
44 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Beskrivning

Lokal med öppen planlösning, med ett pentry och wc.
Självklart är det möjligt att anpassa lokalen till din verksamhet.

önskas större lokal så finns det i samma fastighet.

Välkommen på visning

Bostadsområde i Högsbohöjd

I det natursköna och centrala området Pennygången byggs fyra fastigheter med cirka 700 lägenheter. De nya husen följer omgivningens olika höjdnivåer och de olika gårdarna är av varierande karaktär. Husen är 3-4 våningar och har rymliga trapphus.

Pennygången är ett bostadsområde som ligger i Högsbo, nära Slottsskogen och Majorna. Hyreslägenheterna som byggdes 1959 är fördelade på fyra U-formade huskroppar och ett långt ringlande hus som en gång var Europas längsta. Gårdarna har namn efter kvinnor som bodde i de torp som tidigare fanns här – Elin, Gerda, Fredrika. (källa: Göteborg2023)

Närmsta hållplats för kollektivtrafik är Sjupundsgatan och Fyrktorget. Från de olika hållplatserna kan du välja buss som tar dig in till centrum, Marklandsgatan och Kungssten.

Från Axel Dahlströms torg tar du spårvagn till Frölunda Torg och Centrum. I vissa hus har du även väldigt nära till Marklandsgatan, där du kan åka över hela Göteborg med omnejd. Du kan också bli medlem i bil- /cykelpool och cykla på de väl utbyggda cykelvägarna mot stan, Slottsskogen och havet. Vill du köra bil finns det tillståndsparkering att hyra i området.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Anmäl ditt intresse