Råbygatan 2, Lund Centrum

Lokal på Mårtenstorget, närhet till alla bekvämligheter!

Område
Lund
Yta
79 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 13 240 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Upptäck möjligheterna i denna 79 kvm stora lokal på Mårtenstorget – en plats som erbjuder både bekvämlighet och potential. Belägen på andra våningen med tillgänglighet via hiss, välkomnas du av en liten yta perfekt för att skapa en välkomnande atmosfär för dina kunder, med tillräckligt med plats för möblering och avhängning. Dessutom finns en rymlig och tillgänglighetsanpassad toalett för extra bekvämlighet.

Utforska vidare in i lokalen och upptäck två stora rum med generöst ljusinsläpp från stora fönster. Dessa utrymmen väntar på att få din personliga touch och kreativa idéer för att bli det perfekta arbetsutrymmet. Åt höger väntar en städskrubb, en mindre toalett och ett fräscht pentry med möjlighet till möblering.

Hyra: Från 13 240 kr/mån exkl. moms

Missa inte chansen att etablera din verksamhet i centrala Lund. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar denna lokal har att erbjuda!

Fastighet & kvarteret

Fastigheten Galten 25 har ett centralt läge i Lund med närhet till Mårtenstorget som omges av charmiga kaféer, livliga restauranger och ett pulserande affärsliv. Den här platsen erbjuder en idealisk kombination av arbete och nöje, där du kan dra nytta av stadens dynamiska atmosfär samtidigt som du fokuserar på ditt företags framgång.

Övrigt

Yta: 79 kvm
Hyra: Från 13 240 kr/mån exkl. moms
Fastighetstyp: Kommersiell
Område: Centrala Lund
Kommunikation: 15 min promenad till centralstationen i Lund
Våning: 2
Hiss: Finns
Parkeringsplatser: Finns i huset
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation

Inom blott tre minuters gångavstånd från Bankgatan erbjuds dig snabb och enkel tillgång till både regionala och stadstrafikbussar. Inom en kvarts promenad når du även centralstationen, där du har tillgång till både tåg och ytterligare busstjänster.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse