Råbygatan 2, Lund Centrum

Charmig kontorslokal på 47 kvm mitt i centrala Lund!

Område
Lund
Yta
47 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 9 500 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till den perfekta affärsmöjligheten för ditt företag, endast ett stenkast från Mårtenstorget. På tredje våningen i en femvåningsfastighet som rymmer både butikslokaler och kontor, finner du din nya kommersiella bas. De två separata rummen ger flexibilitet för konferenser, möten eller individuella arbetsplatser. Ett litet pentry möjliggör bekväma pauser, medan den fullutrustade WC:n med dusch ger en extra dimension av bekvämlighet.Kontakta oss nu för en visning och låt oss gemensamt forma din framtid!

Hyra: 9 500 kr/mån exkl. moms

Fastighet

Fastigheten Galten 25 är belägen centrala Lund med närhet till Mårtenstorget, omgivna av kaféer, restauranger och affärsliv. Här får du en optimal kombination av arbete och nöje. Din närvaro här kommer inte bara ge ditt företag synlighet utan även skapa en professionell och framstående image.

Övrigt

Yta: 47 kvm
Fastighetstyp: Kommersiell
Område: Centrala Lund
Kommunikation: 15 min promenad till centralstationen i Lund
Våning: 3 av 5
Hiss: Finns
Parkeringsplatser: Finns i huset
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: 9 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Med endast 3 minuters gångavstånd till Bankgatan har du snabb och smidig tillgång till både region- och stadsbussar. 15 min promenad så når du även centralstationen med både tåg och fler bussar.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse