Rörsjögatan 10, Caroli

Lokal för din Hobbyverksamhet på stängd innergård!

Område
Malmö
Yta
45 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 5 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna charmiga lilla lokal erbjuder en yta på 45 kvm med en liten toalett och lämpar sig för din hobbyverksamhet. Tidigare en moppeverkstad som har behållit sin autentiska karaktär med ett slitstarkt gummigolv som ger en robust och funktionell arbetsyta. Lokalen ligger på innergården med stängda grindar och lämpar sig inte för besökande verksamhet.

Lokalen har två separata rum, varav ett är något större och det andra lite mindre, perfekt för att passa olika behov och aktiviteter. Här är något för dig som söker en plats att utveckla sin kreativa sida.

Hyra: Från 5 000 kr/mån exkl. moms. inkl. drift och F-skatt

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Fastighet & kvarterat

Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Caroli området med närhet till en mängd restauranger, gym, butiker och diverse verksamheter.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renoveringar, inklusive modernisering av lägenheterna, förnyelse av fasaden och utbyte av fönster.

Som hyresgäst på Kockum har du privilegiet att ha gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg och Malmös livliga nöjes- och kulturliv. Detta är inte bara en fastighet, det är en dörröppnare till Malmös mest ikoniska platser och händelser. Njut av varje steg på väg till affärs- och restaurangstråken och låt staden vara din lekplats.

Övrigt

Hyra: 5 000 kr/mån exkl. moms, inkl. drift och F-skatt
Yta lokal: 45 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1963
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning

Kommunikation

Denna plats har utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till vältrafikerade busshållplatser och en kort 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation för tåg. Det effektiva bussnätverket och närheten till kollektivtrafik gör din resa till och från lokalen enkel och tidseffektiv.

För bilresenärer finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i fastigheten, vilket ger ytterligare bekvämlighet. En idealisk plats för att möta dina transportbehov och göra din arbetsdag smidig och bekymmersfri.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse