Rörsjögatan 18, Caroli

Kontor med ljusinsläpp från två väderstreck!

Område
Malmö
Yta
113 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 13 597 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa lokal med fönster som vetter mot två väderstreck. Lokalen har både mindre utrymmen för kontor och större ytor där ni kan sammanstråla för möten. Här finns också bekvämligheter som en toalett och ett fikarum med ett praktiskt pentry, vilket gör arbetsdagen smidig och bekväm

Hyra: från 13 597 kr/mån

Ditt nya kontorslandskap väntar på dig på Rörsjögatan 18 i Malmö. Ta det första steget mot en ljusare framtid för ditt företag! Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

Fastigheten & kvarteret

Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Caroli området med närhet till en mängd restauranger, gym, butiker och diverse verksamheter.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renoveringar, inklusive modernisering av lägenheterna, förnyelse av fasaden och utbyte av fönster.

Som hyresgäst på Kockum har du privilegiet att ha gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg och Malmös livliga nöjes- och kulturliv. Detta är inte bara en fastighet, det är en dörröppnare till Malmös mest ikoniska platser och händelser. Njut av varje steg på väg till affärs- och restaurangstråken och låt staden vara din lekplats.

Övrigt

Yta lokal: 113 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1963
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning
Hyra: Från 13 597 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Denna plats erbjuder goda kommunikationsmöjligheter, tack vare sin närhet till vältrafikerade busshållplatser för både region- och stadsbussar. Du har bekvämt tillgång till ett effektivt och omfattande bussnätverk som gör din resa till och från lokalen smidig och bekymmersfri.

För dem som föredrar att resa med tåg är det bara en kort 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation. Den här närheten till en av stadens viktigaste knutpunkter för kollektivtrafik ger inte bara enkel åtkomst till andra delar av Malmö utan även till andra städer i regionen och längre bort. Detta gör din arbetsdag eller affärsverksamhet både tidseffektiv och bekväm.

Så, oavsett om du är beroende av region- och stadsbussar eller om du föredrar att resa med tåg, så är denna lokal idealiskt belägen för att möta dina transportbehov. Ge dig själv friheten att enkelt och snabbt röra dig genom staden och regionen, och låt den nära närheten till kollektivtrafik bli en tillgång för ditt företag.

Väljer du istället bilen finns möjligheter att hyra platser i fastigheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse