Sjupundsgatan 15, Högsbo

Butikslokal i nyproduktion

Område
Göteborg
Yta
74 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
AB

Anette Boström

Administratör

+46101675118

Beskrivning

Denna butikslokal är rektangulärt formad och är ca 74 kvm, fördelat på personalutrymme och öppen butiksyta.

Lokalen passar för apotek, kemtvätt, skomakare eller annat inom service.

Lokalen har generösa fönster ut mot Sjupundsgatan. Som hyresgäst får du själv sätta din prägel på lokalen.

I Ekebäckshöjd byggs förutom bostäder även lokaler. Här finns det möjlighet att etablera en cykelbutik, handel, service eller något annat som bidrar till kvarterets liv och rörelse.

Blandfastighet

Vid det väletablerade bostadsområdet Pennygången i Högsbohöjd bygger vi de nya kvarteren Ekebäckhöjd.
Här byggs både hyresrätter och bostadsrätter, alla med närhet till Slottsskogens natur och Majornas myller. Fasaden mot gården är i betong som skiftar i kulörer av grönt, ut mot gatan kläs den av ljust tegel. Variationen mellan sex och åtta våningsplan skapar nivåskillnader med stilfull dynamik. Ut mot Sjupundsgatan har vi byggt ett flertal butikslokaler.

Omgivning

Stena Fastigheter bygger ca 750 nya hemtrevliga, smarta och hållbara lägenheter i olika storlekar, både hyres- och bostadsrätter. Dessutom ny matbutik, förskola, äldreboende, restaurang och mötesplatser.

Kommunikation

Det ska vara enkelt och miljövänligt att ta sig till och från Ekebäckshöjd. Redan nu finns bra kollektivförbindelse med täta avgångar. Bland annat går buss 16 från Fyrktorget till centrala Göteborg och från Sjupundsgatan kan du åka både till Marklandsgatan och Kungsten.

Busshållplatsen närmast området heter Sjupundsgatan, buss 19 och 16 stannar här.

https://avgangstavla.vasttrafik.se/?source=vasttrafikse-stopareadetailspage&stopAreaGid=9021014005790000

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

AB

Anette Boström

Administratör

+46101675118

Anmäl ditt intresse