Sjupundsgatan 25, Ekebäckshöjd

Butik med bra skyltläge

Område
Göteborg
Yta
62 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Beskrivning

Ljus och trevilg butikslokal i nyproduktion.

Här får ni vara med från början för att skapa just er drömbutik. En möjlighet att skapa en lokal anpassad efter just er verksamhet.

Lokalen erbjuder 62 kvm, ingång från gatan med stor exponeringsmöjlighet. Grannar i området är förskola, gym, Ica, en restaurang och äldreboende och flera butikslokaler.


Välkomna att kontakta oss för mer information.

Bostadsfastighet

Vid det väletablerade bostadsområdet Pennygången i Högsbohöjd bygger vi de nya kvarteren Ekebäckhöjd.
Här byggs både hyresrätter och bostadsrätter, alla med närhet till Slottsskogens natur och Majornas myller. Fasaden mot gården är i betong som skiftar i kulörer av grönt, ut mot gatan kläs den av ljust tegel. Variationen mellan sex och åtta våningsplan skapar nivåskillnader med stilfull dynamik. Ut mot Sjupundsgatan har vi byggt ett flertal butikslokaler.

Omgivning

Ett par hundra meter bort hittar du ICA Nära och gymmet STC som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

Goda kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt och smidigt dig runt i området och staden.

Buss 16 och 45

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Anmäl ditt intresse