Sjupundsgatan 29, Bostadsrätt

Restauranglokal

Område
Göteborg
Yta
139 m²
Typ
Restaurang
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Beskrivning

139 kvm fördelat på kök, 2 toaletter samt en serveringsyta.

Lokalen har generösa fönster ut mot Sjupundsgatan. Som hyresgäst får du själv sätta din prägel på lokalen, nu är den helt betongrå .

Fastighet

I Ekebäckshöjd byggs förutom lägenheter även lokaler. Här finns det möjlighet att öppna café, cykelbutik, restaurang, service eller något annat som bidrar till kvarterats liv och rörelse.

Lokalerna finns i storlekarna 50 - 139 kvm.

Omgivning

Stena Fastigheter bygger 750 nya hemtrevliga, smarta och hållbara lägenheter i olika storlekar, både hyres- och bostadsrätter. Dessutom ny matbutik, förskola, äldreboende, restauranger och mötesplatser.

Kommunikation

Det ska vara enkelt och miljövänligt att ta sig till och från Ekebäckshöjd. Redan nu finns bra kollektivförbindelse med täta avgångar. Bland annat går buss 16 från Fyrktorget till centrala Göteborg och från Sjupundsgatan kan du åka både till Marklandsgatan och Kungsten.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Parkering
Elbilsplatser
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Anmäl ditt intresse