Smyckegatan 17, Smyckeparken

Ledig lokal i Tynnered

Område
Västra Frölunda
Yta
108 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Välkommen till Smyckegatan 17 i fantastiska Tynnered! Här finns en fin lokal om 108 kvm med rum i fil på markplan med fönster ut mot gatan. Lokalen är belägen i ett bostadshus.

Samtliga rum har vitmålade väggar och golvet är beläget på en Linoleumatta. Ett pentry och ett badrum finns att tillgå.

Lokalen är belägen i ett lugnt bostadsområde och är perfekt för ett kontor, kreativa utrymmen eller som lagerlokal.

Tillträde enligt överenskommelse.

Fastigheten

1966 byggdes fastigheterna på Smyckegatan och Björkhöjdsgatan med putsade fasader.

Omgivning och service

En hållplats bort med spårvagn ligger Frölunda Torg, ett av Göteborgs största köpcentrum. Där hittar du allt du kan tänka dig i form av service; bank, matbutik, apotek, shopping, saluhall, frisör och vårdcentral. Intill Smyckeparken finns ICA Supermarket. På Opaltorget hittar du en välsorterad Hemköp.

I närområdet finns flertalet pizzerior, bland annat prisbelönta Sannegårdens Pizzeria. Vill du äta extra gott cyklar du till anrika Jungman Janssons på mindre än 10 minuter.

Goda kommunikationer till och från Tynnered

Närmsta hållplats för kollektivtrafik är Smaragdgatan och Briljantgatan. Här går spårvagn 1 och 7, som tar dig till centrum via Frölunda Torg. Därifrån är det enkelt att byta till buss eller spårvagn mot havet, centrum eller Mölndal och Mölnlycke.

Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och ner mot Näset och havet.

Busslinje 50 ger snabba förbindelser mellan Norra Tynnered och centrala Göteborg. Linjen har i Tynnered hållplatserna Smyckegatan, Bergkristallgatan och Beryllgatan.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse