Smyckegatan 2, Smyckeparken

En lokal för något nytt i Tynnered!

Område
Västra Frölunda
Yta
533 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Beskrivning

Vill du vara med och sätta Tynnered på kartan? Vad kul, då är detta en lokal för dig!

Smyckegatan 2 är en lokal med 533 kvm i öppen yta och högt i tak. Vi söker en verksamhet som vill göra något bra för området eller ungdomar och barn. Här är några exempel på verksamheter som skulle kunna passa i denna lokal,

Kulturcenter: Ett kulturcenter skulle kunna fungera bra. Det skulle kunna erbjuda utställningar, konserter, teaterföreställningar och andra kulturella evenemang.

Ungdomscenter: Ett ungdomscenter skulle också kunna fungera bra. Det skulle kunna erbjuda en plats för ungdomar att träffas, delta i aktiviteter och lära sig nya färdigheter.

Barnomsorg: En lokal på Smyckegatan 2 skulle också kunna användas som en barnomsorg. Det skulle kunna fungera som en dagis eller förskola och ge en trygg och säker plats för barn att leka och lära.

Idrottscenter: Ett idrottscenter skulle också vara en lämplig verksamhet. Det skulle kunna erbjuda en plats för ungdomar och barn att träna och delta i olika sporter.

Välkommen på visning och upptäck alla möjligheter som denna fantastiska lokal har att erbjuda.

Tillträde enligt överenskommelse.

Fastigheten

1966 byggdes fastigheterna på Smyckegatan och Björkhöjdsgatan med putsade fasader.

Omgivning och service

En hållplats bort med spårvagn ligger Frölunda Torg, ett av Göteborgs största köpcentrum. Där hittar du allt du kan tänka dig i form av service; bank, matbutik, apotek, shopping, saluhall, frisör och vårdcentral. Intill Smyckeparken finns ICA Supermarket. På Opaltorget hittar du en välsorterad Hemköp.

I närområdet finns flertalet pizzerior, bland annat prisbelönta Sannegårdens Pizzeria. Vill du äta extra gott cyklar du till anrika Jungman Janssons på mindre än 10 minuter.

God kommunikationer till och från Tynnered

Närmsta hållplats för kollektivtrafik är Smaragdgatan och Briljantgatan. Här går spårvagn 1 och 7, som tar dig till centrum via Frölunda Torg. Därifrån är det enkelt att byta till buss eller spårvagn mot havet, centrum eller Mölndal och Mölnlycke.

Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och ner mot Näset och havet.

Busslinje 50 ger snabba förbindelser mellan Norra Tynnered

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Anmäl ditt intresse