Stora Nygatan 5, Caroli

Butikslokal i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
80 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 10 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen har en utmärkt placering med stora skyltfönster i hörnläge, vilket ger en fantastisk exponering mot både Gasverksgatan och Stora Nygatan. Dess närhet till en mångfald av butiker, restauranger och salonger gör den till en lockande destination för olika typer av kunder och affärsverksamheter.

Hyra: Från 10 000 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Vid intresse, skicka ett mail verksamhetsplan där även org.nr framgår till ert företag så kommer ansvarig uthyrare att ta kontakt.

Fastighet

Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Caroli området med närhet till en mängd restauranger, gym, butiker och en mångfald av verksamheter. Ge din affärsidé det bästa möjliga utgångsläget genom att vara närvarande i ett område där aktivitet och kreativitet blomstrar.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renovering av lägenheterna, fasaden och fönsterbyten.
Här har du som hyresgäst gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs- och restaurangstråk.

Övrigt

Yta lokal: 80 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med fåtal lokaler
Område: City
Byggnadsår: 1960
Avstånd till Malmö C: 1000 meter
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning
Hyra: Från 10 000 kr/mån exkl. moms

Kommunikation & service

Lokalen har en bra position med god närhet till Malmö Centralstation (Malmö C). Detta gör det bekvämt för alla som använder tåg och andra kollektivtrafikmedel att nå er plats utan krångel. Närheten till Gustav Adolfs Torg och Värnhem gör resandet enkelt, här passerar de flesta region och stadsbussar.

Service
Denna lokal på Stora Nygatan 5 i Malmö ger inte bara optimal kommunikation utan öppnar även upp för en omgivning där service och bekvämlighet finns på nära håll. Från lokalen är det smidigt att nå några av stadens mest eftertraktade platser för diverse tjänster och bekvämligheter, så som Hansa Kompaniet och Stor Torget.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse